Že lansko leto smo na policah prodajaln s čevlji opazili čedalje večje število ženske obutve z debelo oz. široko peto. Nekatere vesele udobja, ki ga tovrstni čevlji prinašajo; druge zgrožene v upanju, da gre za muho enodnevnico (kot tudi pri mačjih petkah) smo čakale, kaj se bo zgodilo. In zgodilo se je … da je to poleg kitten heels postal največji trend čevljev za leto 2017.
 
 
 
 
Kaj to pomeni? To pomeni, da bo skorajda težko dobiti lepe in seksi čevlje s tanko visoko peto, če ste njih ljubiteljice. Če ste zadnje mesece kupovale čevlje, ste verjetno že same ugotovile, kako zelo zmanjšala se je ponudba tankih visokih pet in ste lahko izbirale le med debelimi petami – najsi je šlo za škornje, (wannabe) salonarje ali pa gležnjarje.
 
 
Kakorkoli – če nam je všeč ali ne, bodo čevlji s širokimi petami najrazličnejših višin trend letošnjega leta in imamo le dve možnosti: ali se sprijaznimo in kupimo takšne – če ne drugega, bomo vsaj moderne, pa tudi udobno nam bo – ali pa pohitimo v trgovine in skušamo najti še kakšne modele preteklih sezon s tanjšimi petami.
 

 

Kam in kako jih nositi?

Čisto na vse, na kar ste nosile salonarje, sandale in balerinke. Omejitev res ni, razen vaše domišljije!
 
 
 
 
 

So ti všeč široke pete ali imaš raje tanjše?

 

Foto: pinterest

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj