… težava, ki jo morate razumeti in se je zavedati. Ko sta zaljubljena in v zakonu, bodo intimnost, strast in ljubezen; ko pa te med partnerjema počasi izginejo, ne ostane nič, razen razočaranja, osamljenosti in obupa. Da bi vam pomagali ugotoviti, je tukaj nekaj razlogov, zakaj se vaš partner morda izogiba intimnosti z vami.

Ne počuti se samozavestno

Vaš partner se morda ne bo počutil udobno ali samozavestno pred vami. Njegova negotovost se lahko prikrade do njega, zaradi česar se vam še toliko težje odpre fizično, čustveno in psihično. Vaša naloga postane, da partnerju pomagate, da se počuti samozavestnega in posebnega.

Počuti se izčrpano

Izčrpanost od vsakodnevnih dejavnosti, službe, gospodinjskih opravil, vodenja otrok … so lahko nekateri od mnogih razlogov, da je vaš partner popolnoma izčrpan in za intimnost preprosto nima več energije. Spolnost zahteva razpoloženje in energijo.

Preveč zahtevate

Vaš partner se lahko počuti, da ga silite v spolnost. Zaradi časovnih omejitev in natrpanega urnika morda ne bo imel časa in prostora, da bi občutil užitek ali željo po intimnosti.

Pomanjkanje povezanoati

Morda vama v zvezi zakonu primanjkuje povezanosti, kar je lahko stiska za vašega partnerja. Ali se počuti oddaljenega in čustveno ločenega od vas, kar muu lahko preprečuje, da bi se vam fizično približal v spalnici.

PREBERITE TUDI: Intima v partnerskem odnosu

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj