… saj bo 21. junija na Bevkovem trgu ponovno gostovala Odprta kuhna. Priljubljena kulinarična tržnica bo z jedmi in pijačami z vsega sveta razvajala obiskovalce od 10. do 21. ure.
 
 
"V Novi Gorici se bomo tokrat družili drugič letos, in hkrati tudi zadnjič pred poletnim premorom, zato je udeležba obvezna. Ker bodo temperature segle preko trideset stopinj, bomo na Odprti kuhni poskrbeli za veliko slastnih možnosti za ohladitev, seveda pa pripeljemo tudi novost ali dve," je pred dogodkom dejal Lior Kochavy, direktor. Prva novost bo gostovanje istrskega tapas bara Altrokè, ki domuje v Ljubljani, na Odprti kuhni pa navdušuje s školjkami na buzaro, sočno in hrustljavo porchetto ter domačimi tortelini, atraktivno pokuhanimi v parmezanovi skorji. Obeta se tudi popestritev ponudbe za vegetarijance in vegane, saj bodo stari znanci iz ekipe Green Republic – Smoothies & more v mestu vrtnic predstavili svoj novi 'vegan dog'. 
 
 
Kulinarični karavani se bodo poleg že omenjenih pridružili še Abi Falafel, Argentino Steakhouse, Burrito Loco, Dežela okusov, Dvor Jezeršek, Experiment; no ART = no FUN, Gostilna Čad, Gostilna in pivnica Stari Pisker, Gostilna pri Mari, Hood Burger, Kuhinja Krušič, Nonbiri SushiSpotting, Restavracija in vinski bar Dam, Restavracija Kitajski vrt, Roza Slon, Super hrust, Taverna Tatjana, TWISTER Cream SnowFlakes, TWISTER Ice Cream Rolls in Yildiz Han – hiša turške kulinarike.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj