Predstavljamo vam še zadnje tri kolekcije modnih mojstrov. Tokrat so na vrsti kraljice vseh modnih hiš, Prada, Valentino in Versace.

PRADA 

Običajna elegantna kolekcija s priokusom športnega videza bi bila v sivi, temno modri in rjavi barvi samo še ena kolekcija več, če je ne bi popestrila zanimiva malenkost. Vzorce na srajcah namreč tvorijo majhni srčki in zvezdice v modri in rdeči barvi, kar pritegne pozornost in iz običajne kolekcije naredi nekaj posebnega. Srajce, majice, tanki puloverčki in hlačam pripadajoči suknjiči ter večplastnost zgornjih delov so že kar stalnica kolekcij za naslednje leto, in tudi v tej kolekciji ne manjkajo. Hlače so v klasičnem kroju, brez posebnosti. Modna dodatka, ki poleg vzorcev še popestrita kolekcijo sta kravata in kapa.

 Prada - kolekcija za moške  Prada - kolekcija za moške  Prada - kolekcija za moške

Kolekcija bo primerna predvsem za moške, ki klasiki radi dodajo še neko malenkost, ki jih naredi posebne. Če je to vaš stil, s srčkastimi vzorčki dodanimi klasičnim oblačilom prav gotovo ne morete zgrešiti.

VALENTINO

Skoraj pravljično ekstravagantna eleganca poletne kolekcija Valentina se ponaša predvsem s svetlimi barvami. Osnova je bela, ki so ji dodane svetle barve, siva, roza, rumena in zelena, ter bolj živi odtenki rdeče in vijolične, za uravnoteženost pa še pridih teme z malenkostjo črne, temno modre in temno sive barve. Vzorci so v tej kolekciji v manjšini, so pa uporabljene črte, karo ter cvetlice. Zgornje dele oblačil tudi v tej kolekciji predstavljajo srajce, tanki puloverji in jopice s kratkimi tričetrtinskimi ali dolgimi rokavi in suknjiči. Kroj hlače je dokaj ozek, vendar le-te še niso popolnoma oprijete. Kot se za poletno kolekcijo spodobi, se tudi v tej pojavijo kratke hlače, predvsem v klasičnem kroju. Čeprav na modnih dodatkih v tej kolekciji ni velikega poudarka, lahko vseeno najdemo kravato, pas, kapo, očala ter uro, ki še dodatno popestrijo zanimivo kolekcijo.


 Valentino - kolekcija za moške  Valentino - kolekcija za moške  Valentino - kolekcija za moške

Kolekcija za moške, ki so radi bolj vpadljivo oblečeni. Če boste ubrali stil te kolekcije, vam je opaženost zagotovljena, prav tako pa tudi eleganca in udobje.

VERSACE

Čeprav je ta kolekcija med vsemi najmanj obsežna, pa zagotovo ni najmanj zanimiva. Tipična italijanska eleganca v beli barvi z dodano svetlo modro in svetlo zeleno ter cvetličnimi vzorci v živih barvah. Srajce z dolgimi ali kratkimi rokavi so popolnoma odprte ali pa imajo odprtih vsaj nekaj zgornjih gumbov in so zataknjene za pas. Hlače so v klasičnem kroju, le elegantnejše imajo še poudarjeno likalno gubo. Edini modni dodatek, ki ga najdemo v kolekciji, je pas, ki ob odprtih srajcah še poudari silhueto moškega telesa.


 Versace - kolekcija za moške  Versace - kolekcija za moške  Versace - kolekcija za moške

Ta kolekcija je kot nalašč za samozavestne moške, ki radi pokažejo kdo so in kaj se skriva “pod obleko”.

V petih sklopih smo vam torej predstavili oblačila, ki so jih največji svetovni modni kreatorji oblikovali za pomlad in poletje 2006. Upamo, da vam bodo naše predstavitve pomagale pri izbiri obačil za naslednjo sezono, ne glede na to, če kupujete znamke visoke mode, druge priznane znamke ali vam oblačila krojijo po meri. Naj vam bosta pomlad in poletje lepa in z našo pomočjo tudi modna in udobna.

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj