Kot smo obljubili, smo vam pripravili nadaljevanje najnovejših moških trendov, in sicer vam tokrat predstavljamo kolekcije modnih hiš Dsquared2, Emporio Armani ter Etro.

DSQUARED2

Kolekcija nas popelje na divji zahod. Kavbojski škornji, debeli usnjeni pasovi, rutice okoli vratu in kavbojski klobuk so glavni modni dodatki te kolekcije, ki so tudi njena osnova oziroma bistvo. Za celoten izgled poskrbijo še usnje in jeans ter flanelaste srajce s karo vzorci, tako da se kolekcija kaže v vsem svojem kavbojskem stilu. Kroji so športno, elegantno, kavbojski, če lahko tako rečemo. V vsakem modelu je pridih kavbojev tako izrazit, da nam takoj privabijo spomin na konje in duh po svežem senu. Dean in Dan sta celo najbolj klasičnim moškim oblekam dodala pridih zahoda.


 Dsquared2 kolekcija za moške  Dsquared2 kolekcija za moške  Dsquared2 kolekcija za moške

Po mojem mnenju dober prikaz kako modo iz pašnika prenesti na brvi visoke mode in obratno. Kolekcija je uporabna za vse, ki si upajo in želijo prenesti del dežele v mesto.

EMPORIO ARMANI

Armanijeva kolekcija je spet postregla z veliko mero elegance, s kančkom uglajene sproščenosti. čeprav je mnogo modelov daleč od klasične elegance, je Armaniju uspelo obdržati uglajenost tudi pri sicer bolj športnih oblačilih, kot so usnjene jakne, široke hlače ipd. Različni vzorci, vezenine in mnogi dodatki v obliki šalov, verižic in pasov, so dejavniki, ki kolekcijo naredijo še boljšo. Ker kolekcijo sestavlja ogromno stilov, bo zagotovo vsak moški lahko našel nekaj zase. Ne glede na to, ali boste izbrali klasično svileno obleko, bermuda hlače skupaj z usnjeno jakno, široke platnene hlače s pripadajočo bluzo, ki se zapira z zanimivim vezenjem, ali vedno modni jeans, Armani je poskrbel, da boste v vsem izgledali uglajeno in modno ozaveščeno.


 Emporio Armani kolekcija za moške  Emporio Armani kolekcija za moške  Emporio Armani kolekcija za moške

Kolekcija za moške z izbranim okusom za modo, ki pa tokrat omogoča eksperimentiranje z različnimi stili. Vsekakor primerna oblačila, če želite biti opaženi.

ETRO

Sproščeno in barvito. Žive barve, cvetlični vzorci, črte in karo vzorec so glavni atributi za naslednjo pomlad in poletje. Ob širokih, bermuda in kratkih hlačah ter odprtih srajcah, nam kolekcija daje občutek kot da modno predstavo spremljamo na plaži. Turkizna, ciklamna in druge žive barve nam dajejo občutek življenja in živahnosti. Zaradi nekonvencionalnih kombinacij vzorcev in tkanin so celo klasične moške obleke daleč od klasičnih. široka oblačila in udobni kroji so zagotovo garancija za zadovoljitev še tako zahtevnih kupcev.


 Etro kolekcija za moške  Etro kolekcija za moške  Etro kolekcija za moške

Živahna kolekcija, ki polepša še tako siv dan, bo všeč moškim, ki imajo radi udobje s kančkom elegance v živih barvah.

Naslednjič: Givenchy, Gucci, Issey Miyake

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj