V izjemni konkurenci najboljših spletnih stvaritev na področju spletnih aplikacij, ki zahtevajo registracijo / prijavo uporabnikov (login) je postala najboljša izmed vseh, prenovljena namizna pwa aplikacija ONA-ON.COM.

Ob tem smo spregovorili nekaj besed z vodjo spoznavnega servisa ona-on.com, Luko Kogovškom.

Iščeš ljubezen? Preizkusi ONA-ON zdaj!

Prejeli ste že cel niz nagrad. Kako vam to uspeva, ne le ob globalni konkurenci na področju spoznavnih storitev, ampak tudi med vsemi ostalimi spletnimi stranmi z vseh področij?

Luka Kogovšek: Delamo na vseh vidikih storitve ONA-ON.COM, že 21. leto. To je zagotovo dobro izhodišče. Smo izjemna ekipa, ki je vedno na lovu za izboljšavami. V nekaj mesecih bomo končno vstopili tudi na nekatere tuje trge.

Katere nagrade ste dejansko prejeli v zadnjih letih?

Luka Kogovšek: Smo uradno najboljši spoznavni servis za iskanje resnih zvez v Sloveniji (raziskava Valicon 2020), kar je spričo globalne konkurence izjemen uspeh. Poleg tega, smo Websi Prvak za naj mobilno aplikacijo (2018) in sedaj še za namizno aplikacijo (2021).

Še najbolj pa nas veseli, da smo najbolj iskana in uporabljana storitev za samske v Sloveniji, kar je razvidno iz statistik uporabe in obsega iskanja naših storitev na spletu, v primerjavi z globalno in nacionalno konkurenco.

Pred kratkim ste prenovili namizno aplikacijo ONA-ON.COM, s katero ste pravkar postali WebSi Prvak. Kako pa se uporabniki odzivajo na vse te novosti in prenove?

Luka Kogovšek: Zdaj, ko je nova spletna aplikacija ona-on.com postala uradno najboljša v Sloveniji, ni več razloga, da bi kdo še uporabljal staro različico 😉

V resnici pa so prenove vedno izziv, trenutno je okoli 80% uporabnikov namizne aplikacije prešlo s stare spletne strani na novo, še vedno pa v prehodnem obdobju omogočamo vsem, da izberejo, katero bodo uporabljali. Navada je železna srajca.
Medtem uvajamo na novi namizni aplikaciji dodatne storitve, ki jih na stari verziji ni, zato se bo prehod še pospešil. Ena takih, ki v kratkem prihaja samo na novo namizno različico, so avdio-video zmenki.

IFrame

V 21. letih ste našteli blizu 30.000 uradnih parov. Kako to, da se največ parov najde ravno pri vas?

Spletno spoznavanje je v splošnem prežeto z avanturami in seksom, ONA-ON.COM pa je popolno nasprotje tega, smo servis za resne zveze. Vse uporabnike, ki imajo eksplicitne želje, preusmerjamo na ločen servis zanje, urgenca.com.

Posledično nam na ONA-ON.COM s pomočjo naših uporabnikov uspeva ohranjati prijetno romantično spoznavno vzdušje, zato je pri nas daleč največ samskih žensk, ki iščejo pravo ljubezen, kjer so ženske pa so tudi moški. Tukaj je tudi 20 let tradicije, blizu 28.000 uradnih parov, priporočila od ust do ust, številne družine, poroke ipd.

​​​​​​​

Pravite, da se pripravljate na vstop v tujino. Ali kdo res še potrebuje novo spoznavno storitev za samske?

Vedno gre za vprašanje relevantnih inovacij, vrhunske izvedbe in zgodbe. V resnici vsak nov servis, ki vrhunsko realizira relevantno jedrno inovacijo in jo zna skomunicirati, postane uspešnica – teh pa je seveda malo.

Zagotovo smo z dvajsetletnimi izkušnjami prava ekipa, potreben pa je tudi kanček poslovne sreče.

BREZPLAČNO se registriraj in spoznaj nekoga že danes!

LINK: www.ona-on.com/registration.jsp?ven_source=planet-lepote&ven_medium=pr-september&ven_campaign=websi-2021-09-21&ven_content=text

Ambiciozno, ni kaj. Veliko uspeha!

Hvala!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj