Spet je eno leto za nami in na podlagi nepristranskih ocen na Kozmetometru, podanih s strani uporabnikov, smo pripravili seznam najbolje oc­enjenih izdelkov v letu 2010.

Tako je bilo v letu 2010 je bilo napisanih 3085 ocen, kar je nekaj deset ocen več kot leta 2008, ko ste napisale 3042 ocen. Torej je opaziti rahlo izboljšanje – upamo, da bo letos še boljše!

najbolje_ocenjeni_izdelki_2010


Za razliko od let 2006 do 2008, ko je bilo največ ocen na­pisanih v kategoriji ženski parfumi, in letu 2009, ko je prevladovalo navdušenje nad šamponi za lase, pa se je preteklo leto vsesplošna evforija nad laki za nohte p­okazala tudi na Kozmetometru – za omenjene izdelke ste namreč prispevale kar 162 oc­en! Na drugem mestu sledijo geli in kreme za tuširanje s 149 ocenami, na tretjem mestu so šamponi za lase s 135 ocenami, na četrtem maskare s 123 ocenami ter na petem kreme in losjoni za nego obraza s 114 ocenami.

Najmanj ocen (po 1 ocena) je bilo v kategoriji moška nega: ostalo, električni depilatorji, podlaga za maskaro – maskara ‘primer’, s po 2 ocenama pa sledijo kategorije moška nega – deodoranti/antiperspiranti, dodatkikrtače/glavniki ter aparati za oblikovanje las.

Največ ocen za posamezni izdelek je bilo napisanih za naslednje izdelke:

5 KOMENTARJI

  1. Tudi jaz se zahvaljujem za trud. Težkopričakovan članek je končno tukaj. 🙂 Super sta!
    Ajd, grem pisat ocene, da vama drugo leto ne bo zmanjkalo dela 😉

  2. Oo, super, spet so nazaj! Zaradi tele nalepkice (najboljši izdelek leta ****) sem sploh odkrila PL tako da imajo posebno mesto pri meni. 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj