Na devetem mestu ponovno obraz Victoria’s Secret, avtralka Miranda Kerr, ki letno zasluži 3 milijone. Lani je podpisala pogodbo z znamko XOXO, zagotovo pa lahko pričakujemo, da se bo njeno mesto med modeli še dvignilo.

 miranda

35-letna Carolyn Murphy je že veteranka in edini model ameriškega rodu na naši lestvici najbolje plačanih. Za svoj zaslužek se lahko zahvali predvsem kozmetičnemu gigantu Estée Lauder, s katerim ima podpisano nekajletno pogodbo, predstavlja pa tudi znamke Banana Republic in Lord & Taylor. Zasluži 3 milijone letno.

carolyn 

Edina novinka na lestvici je Brazilka Emanuela De Paula, ki ima pogodbo z britanskim Next, pri čemer je nasledila Alessandro Ambrosio ter od lanskega leta dalje tudi Victoria’s Secret. Njen zaslužek je 2,5 milijonov ameriških dolarjev letno.

emanuela

Kar je zanimivo, je dejstvo, da ima večina najbolje plačanih modelov eno zanimivo skupno lastnost – in to je, da so zdaj ali pa so bile v preteklosti ‘Victoria’s Secret Angels’. Pri tem pa se porodi vprašanje, ali imajo pri Victoria’s Secret tako dobro ‘oko’ za izbiro modelov, da se jih potem večina prerine med najbolje plačane, ali je delo pri VS odskočna deska, ali jih izberejo ko že vse kaže, da bodo med najbolj uspešnimi?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj