Peto mesto je s 6 milijoni zasedla Nizozemka Doutzen Kroes, ki je napram ostalim obrazom še vedno relativno sveža v svetu mode. 24-letnica z osupljivo lepim obrazom ima svežo pogodbo s proizvajalcem enih izmed najbolj priljubljenih kavbojk Seven For All Mankind. Tudi ona je ena izmed modelov, ki zastopajo Victoria’s Secret, pogodbo pa ima med ostalimi tudi s kozmetičnim gigantom L’Orealom in Calvinom Kleinom.

doutzen 

Na šestem mestu je ponovno ‘Viktorijin angelček’ iz Brazilije Alessandra Ambrosio, ki se je letos vrnila na delo komaj tri mesece po rojsvu svojega prvega otroka, hčerke Anje, ki je menda podedovala materino lepoto. Pogodbo ima tudi z evropsko verigo trgovin z oblačili C&A in še nekaterimi drugimi. Zasluži 6 milijonov ameriških dolarjev letno.

alessandra 


Natalia Vodianova
letno zasluži 5,5 milijonov, njen zadnji dosežek pa je pogodba s francosko znamko spodnjega perila Etam, za katerega tudi oblikuje kolekcije. Poročena mati treh otrok je vse to dosegla praktično iz nič, saj prihaja iz precej revne družine iz Rusije, za katero je zdaj nedvomno dobro poskrbljeno. Letos predstavlja tudi kozmetično hišo Guerlain in ostaja obraz za dišavo Calvina Kleina.

natalia 


Daria Werbowy
na osmem mestu zasluži 4,5 milijona ameriških dolarjev letno. Že nekaj let zaporedoma je manekenka poljskega rodu obraz francoske kozmetične hiše Lancome, predstavlja pa tudi znamke Loius Vuitton, Balmain, H&M, očala Vogue, Roberto Cavalli in še mnoge druge.

daria 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj