In ni boljšega časa za prenovo svoje garderobe kot zdaj, kajne? Pripravili smo nekaj napotkov, kakšen odtenek modne jesenske barve izbrati, da boste videti trendi in modno.

Karirast vzorec

Tradicija karirastega vzorca je dolga, a vsakič, ko ta trend pride v ospredje, vedno znova ugotovimo, za kako večno moden vzorec gre. Letošnjo jesen je karirast vzorec vpleten v marsikatero kolekcijo, saj je osvojil tako prestižne modne hiše, kot tudi high street modne znamke. V drznih barvah in povečani, ali pa manjše jasno določene kare in grafične mreže – ta trend nas bo spremljal celo jesensko-zimsko sezono.

Leopardji ali kačji vzorec

Kako bi lahko opisali videz živalskih vzorcev? Popolna krinka in čudoviti vzorci, ki se zlijejo z okolico – pa vendar kljub temu vselej opazni in v središču pozornosti. Kot vsak živalski vzorec ga je priporočljivo nositi zmerno in čisto dovolj je, če ga nosite v samo enem kosu. Lahko se odločite, recimo, za trendi krilo z leopardjim vzorcem, da boste videti seksi in elegantno, ko ste pa v dilemi, in bi radi popestrili sicer nekoliko bolj dolgočasen videz, posezite po čevljih s kačjim vzorcem.

PREBERITE TUDI: To je vzorec, ki naj bi kraljeval to jesen

Priljubljeni pasteli

Pastelne barve so v modi priljubljene že nekaj sezon in to se letos ne bo spremenilo. Pastelni odtenki navadno omehčajo videz in mu podarijo umirjenost ter romantičnost. Svetlo vijolična, zelena kot palma in rožnata kot flamingo so še posebno v trendu. Modni poznavalci pa svetujejo, naj pastele, če želimo narediti pravi vtis, kombiniramo s šokantnimi neonskimi barvami, ki se tokrat vračajo v bolj elegantni obliki, kot smo jih bili vajeni do zdaj.

Barva somraka

Tudi Huawei sledi novim modnim trendom, ter nam tokrat predstavlja novi mobitel Huawei P20 Twilight, ki je bil navdahnjen z umirjenostjo in dramo večerne barvne palete kot tudi severnega sija. Barve zaobjamejo vse: od vijolične, preko modre ter vodno zelene do globoke kobaltno zelene. Drzni in premišljeni odtenki modre, utrinki rožnate in vijolične sporočajo izvirnost, iznajdljivost in vizionarsko razmišljanje, ki se kažejo v prihodnost in so skladni s trendi v modi, oblikovanju in celo glasbi.

Kaj pa čevlji?

Kar zadeva modne barve jesenske obutve, megla in nizka oblačnost s seboj po navadi prineseta tudi naklonjenost k nekoliko temnejšim odtenkom. Kljub temu bodo črni in sivi letošnjo jesen uspešno nasprotovali bež barva in barva konjaka ter kačji in leopard vzorec, za poživitev celotnega videza pa bodo poskrbele bleščice in kovinski odtenki. Priporočamo obutev Ara, ki ponuja še dodatno udobje z različnimi funkcijskimi dopolnitvami in elegantnim stilom, ki bo navdušil vse, ki so radi v trendu.

PREBERITE TUDI: 3 obvezni kosi jesenske garderobe

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj