V letu 2010 se je razšlo kar nekaj Hollywoodskih zvezdniških parov in končalo kar nekaj zakonskih zvez – med njimi tudi takšnih, ki jih nihče ni pričakoval, saj je delovalo, da je vse v najlepšem redu. Tudi sicer velja nenapisano pravilo, da so zveze v Hollywoodu oz. zveze slavnih ljudi precej kratke, seveda pa se najdejo tudi izjeme.

Najodmevnejši razhodi zvezdnikov v letu 2010 pa so bili sledeči:

Scarlett Johansson in Ryan Reynolds: svoj razhod sta naznanila decembra letos, nekaj dni za tem pa sta vsak zase vložila vlogo za razvezo zakonske zveze. Poročila sta se decembra 2008 na skrivni in majhni zasebni poroki, katere slike niso nikoli prišle v javnost. Še aprila lani je Scarlett v intervjuju za neko revijo povedala, da zelo rada kuha za Ryana, Ryan pa, da je najboljša stvar pri zakonu ta, da se družiš s svojim najboljšim prijateljem.

Courteney Cox in Davod Arquette: razhod, ki je skorajda najbolj presenetil. Par, ki se je poročil leta 1999, je ostal skupaj neverjetno dolgo (govorimo seveda z vidika Hollywoodskih zvez). Leta 2004 sta po kar nekaj spontanih splavih dobila edinega otroka, hči Coco. Večkrat sta že imela težave, vendar sta jih nekako uspela rešiti, lani pa sta naznanila začasen razhod, da bi skušala rešiti zvezo. Očitno jima žal ne bi uspelo, saj je te dni David Arquette odšel na zdravljenje zaradi odvisnosti od alkohola in depresije, ki je posledica njunega razhoda. Sicer naj bi bil vzrok za razhod predvsem pri Davidu, ki naj bi bil nezrel, ter zaradi njunega skorajda ‘umrlega’ spolnega življenja.

razhod_courteney_cox_david_arquette
(Foto: Michael Underwood/FilmMagic)

Rachel Weisz in Darren Aronofsky sta bila zaročena kar 5 let, imata pa tudi 4-letnega sina. Novembra 2010 pa sta naznanila konec njune zveze, k čemur je zagotovo pripomogel tudi zadnji ‘James Bond’, Daniel Craig, s katerim se Rachel videva zdaj. Opazila sta se na snemanju filma ‘Dream House’.

Vanessa Hudgens in Zac Efron: mladi par, ki se je spoznal leta 2006 na snemanju filmov High School Musical, je bila kar štiri leta nerazdružljiv, kar je presenetljivo tako zato, ker gre za zvezdnika kot tudi zaradi njune mladosti. A žal sta se prav tako razšla decembra preteklo leto. Zac in Vanessa sta bila nerazdružljiva in v začetku preteklega leta je Vanessa v nekem intervjuju povedala, da sta se začutila takoj, ko sta se spoznala.

razhod_vanessa_hudgens_zac_efron
(Foto: Kevin Mazur/VF1/WireImage)

Sandra Bullock in Jesse James: zagotovo najbolj odmeven zvezdniški razhod preteklega leta, k čemur je doprinesel tudi vzrok razhoda – Jesse je namreč Sandro redno varal z drugimi ženskami. Za dodaten šok pa se je to zgodilo nekaj dni za tem, ko je Sandra prejela Oskarja za vlogo v filmu ‘The Blind Side’. Poročena sta bila pet let in Sandra je kot načelna ženska takoj vložila predlog za razvezo. Kmalu za tem je posvojila svojega prvega otroka, sina Louisa, ki je sedaj seveda center njenega življenja.

razhod_sandra_bullock_jesse_james
(Foto: Michael Buckner/WireImage)

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj