Eva Longoria in Tony Parker: še en nepričakovan razhod in razveza. Tudi tu je bil vzrok njegova nezvestoba, saj je Eva v njegovem telefonu našla sporočila druge ženske. Poročena sta bila 3 leta, novembra 2010 pa je Eva vložila vlogo za razvezo.

Christina Aguilera in Jordan Bratman: že ko sta se poročila so jima mnogi napovedovali kratek ‘rok trajanja’. Leta 2008 sta dobila svojega edinega otroka, sina Maxa.

Blake Lively in Penn Badgley: spoznala sta se na snemanju nanizanke Gossip Girl in postala nerazdružljiva. Skupaj sta bila 3 leta, oktobra pa sta vse presenetila s svojim razhodom. Blake ima že novega partnerja, Ryana Goslinga.

razhod_blake_lively_penn_badgley
(Foto: Jamie McCarthy/WireImage)

Halle Berry in Gabriel Aubrey: par, ki je, ko sta se začela videvati, presenetil mnoge, se je po skoraj petih letih razšel. Spoznala sta se leta 2005 na snemanju oglasov za modno hišo Versace, leta 2008 sta dobila hči Nahlo. Razhod je bil soglasen.

razhod_halle_berry_gabriel_aubry
(Foto: Jon Kopaloff/FilmMagic )

Seveda pa našteti pari niso vsi, ki so se preteklo leto razšli – poleg njih so dolgoletne zveze končali tudi Kate Winslet in Sam Mendes (naj bi se odtujila), Kelsey Grammer in Camille Donatacci (on je spoznal drugo, precej mlajšo žensko), Al Gore in Tipper Gore (krivec naj bi bila njegova nezvestoba), ki sta bila skupaj od srednješolskih let, Mel Gibson in Oksana Grigorieva (Grigorieva je znana po tem, da ‘ulovi’ slavnega moškega, z njim zanosi, nato pa se razide in za to prejema precejšnjo količino denarja, saj Gibson ni prva žrtev), Garcelle Beauvais in Michael Nilon (njegova nezvestoba), Patricia Arquette in Thomas Jane (soglasen razhod) ter Charlize Theron in Stuart Townsend po kar 9 letih partnerstva.

razhod_charlize_theron_stuart_townsend
(Foto: Kevin Mazur/WireImage)
loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj