Poletje je primeren čas za nošenje vseh vrst džinsa, ki nikoli ne odide iz mode – letos pa je džins moden še toliko bolj. Naj vas opozorimo, da se je tudi džins moderniziral: ne velja namreč več pravilo, da se ujemajo samo isti odtenki džinsa! Naj bo ustvarjalno in razgibano tudi pri tem modnem trendu.

Novost: Jeans mavrica

Tudi jeans trendi so se letos kar precej preobrazili in ob vseh potiskih, vzorcih in drugih modnih trendih pridobili barvne različice. Poletje je torej idealen čas, da moder, klasični jeans zamenjate za barvnega, ki je lahko v živih odtenkih, neonski različici ali pa v nežnih pastelih. Zaslediti je tudi različne potiske, ki krasijo barvast jeans. Po tem pisanem, udobnem in praktičnem trendu, pa posegajo tudi zvezdnice. Katera je najboljša stran barvnega jeans trenda? Ta, da lahko umiri in razvrednoti mejo med casual in elegantnim videzom.

pisan_dzins_zvezdnice 

Z barvnim jeansom lahko pričarate tudi eleganten videz in na primer k živim ali pastelnim džins hlačam oprijetega kroja kombinirate moden blazer in čevlje z visoko peto. Že naslednji dan pa k hlačam kombinirate prikupne sandale, superge ali japonke, barvno jeans jakno ali brezrokavnik, majico in veliko torbo, in že ste pripravljeni za sproščen mestni potep. Ne pozabite in se ne bojite kombinirati jeansa tudi z živobarvnimi modnimi dodatki.

pastel_dzins_1
Foto: zara, veromoda

Velik letošnji modni trend je tudi dip-dye učinek

Gre pravzaprav za vzorce, ki nastanejo z razbarvanjem jeansa (doma lahko sami to storite z varekino) ali pa ga pobarvate z drugo barvo in tako dobite nekakšno prelivanje barv. Tudi razbarvan jeans je torej še kako moden. Lahko kako sploh zgrešite?

dip_dye_dzins
Foto: mediumwashjeans.com, missguided.co.uk, fashion-crossing.com


Večna bela

Bela se pojavlja tudi pri jeansu in je idealna izbira za vroče poletne dni kot tudi za umiritev barvne evforije množičnih pisanih in vzorčastih oblačil in dodatkov. V njej je zaslediti modne bele hlače, brezrokavnike, jakne, pajace, … Privoščite si svežino v belem, v kombinaciji s črno pa boste ustvarili še en velik trend. Kaj pa kovinski (‘metalik’)modni dodatki? Odlična izbira!

bel_jeans

2 KOMENTARJI

  1. Tukaj so ljudje na veliko začeli nositi pisane kavbojke, a meni, razen belih, te nove smernice ne potegnejo. Ne vem, meni te pisane kavbojke izgledajo nekako ceneno in “neurejeno” ter najstniško.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj