V mesecu oktobru smo imeli tri ocenjevalke, ki so izstopale. Največ ocen je podala nova ocenjevalka na Kozmetometru z uporabniškim imenom markinnika, ki je napisala 155 ocen. Čestitke za lepo število, v prihodnje pa upa­mo še na malce daljše in bolj izčrpne ocene.

Drugo in tretje mesto sta zasedli BibaXS z 88 ocenami ter veteranka Planeta Lepote in Kozmetometra Sunshine s 83 ocenami, tako da imamo za mesec oktober kar tri nazive “Naj Kozmetometrinja”.

Za vse ostale, ki se za ocenjevanje še odločate, pa nekaj napotkov za ocenjevanje (izpolnjeni morajo biti namreč določeni pogoji, da je ocena uporabna, koristna in zanesljiva) in predlaganje izdelkov na Kozmetometer, če izdelek, ki ga želite oceniti, morda še ni vnešen. Za vsa vprašanja v zvezi s tem pa priporočamo tudi temo na forumu Kozmetometer – 2. del.

Ocenjevalke prosimo, da nam na naslov urednistvo@planet-lepote.com  sporočijo svoj naslov, da jim bomo lahko poslali nagrade, ostalim pa želimo več ocen v prihajajočih mesecih!

Vaš Planet Lepote

9 KOMENTARJI

 1. Jaz bi predlagala, da nagradite tudi tiste, ki ne gledajo samo da nekaj napišejo – ampak KAJ IN KAKO napišejo. Ne verjamem da je nekdo v 1 mesecu kar 150 izdelkov sprobal in obširno opisal in ocenil- me razumete. To je pisano avtomatsko,samo da je čim več ocen in da se dobi nagrada.Pa brez zamere, samo mi ni fer, da nekdo, ki da lepo opisano oceno, ni nagrajen. Nagrajen je tisti, ki nekaj v 5 sec spiše.

  Nagradite hitro pisoče in dobro pisoče…

 2. I cukrcek I, če bi bilo tako, kot si napisala, bi bila nagrada samo ena, ne tri. 😉 Sicer pa ni tako poredko, da punce čakajo, da se jim nabere dovolj izdelkov, pa potem vse ocenijo v enem mesecu, da bi dobile nagrado.

 3. No, jaz ocen zagotovo ne pišem z namenom, da bi dobila kakšno nagrado. Ocene pišem že odkar je KMM, kar se vidi tudi po skupnem številu izdelkov, ki sem jih ocenila. Masovno sem ocenjevala že preden so se sploh dajale kakršnekoli nagrade, pri vsaki oceni se maksimalno potrudim in niti pod razno ocen ne štancam kar tja v tri dni, samo zato da ocena je. Moram pa biti za ocenjevanje razpoložena, kar nisem vedno, oz. sem zelo redko, zato se jih nato nabere več hkrati, kot se jih je tudi v preteklem mesecu. Sem morala tole povedat, ker mi je že dovolj raznoraznih polemik o tem, da nekatere ocenjujejo le z namenom da bi dobile nagrado, tako da če je slučajno katera pri tem ciljala tudi name, je v veliki zmoti.

  Tanja, pa hvala za nagrado, seveda.

 4. Sunshine ziher ni nate letelo.

  Tudi jaz moram biti razpoložena za pisanje ocen, imam kar nekaj ocen za napisat, pa se kar ne spravim.

  Čestitke za nagrade.

 5. Čestitam vsem za nagrade, bi pa ob tej priliki povedala, da tudi sama kampanjsko ocenjujem, kot Sunshine pravi, je treba imeti čas in pa mir, jaz ne morem pisati ocen, če vem, da moram čez pol ure nekam skočit in da mi čez eno uro nekdo pride pa telefoni zvonijo in podobno….

  Bi potrdila, da je treba biti skoncentriran, imeti voljo in pravo kozmetično razpoloženje. Jaz imam trenutno kar nekaj ocen na računalniku,ki jih moram še enkrat v miru prebrati predno jih oddam.

  Sicer so pa ocene od Sunshine ene mojih ljubših, se mi zdi, da imava v enih rečeh podoben okus in jaz jih zelo rada berem.

  Sicer pa, z nagradami ali brez, KMM je moj najboljši prijatelj, sploh ne vem, kako smo včasih kupovale. Mačke v žakljih.

 6. Ah, Sun, itak ni nate letelo. Mene koneckoncev sploh ne moti, če nekdo napiše 321 ocen v enem mesecu (edino me čas malo daje, zato ne bi mogla sproti brat :P), dokler so kvalitetne, kar tvoje vsekakor so in take ocene pogrešam na KMM.

  Cukrčka, saj ni nujno, da vse ocenjene izdelke sprobaš v istem mesecu 🙂 Včasih se tako zgodi, tudi jaz jih rada veliko naenkrat ocenim, bodisi zaradi pomanjkanja časa prej bodisi ocenjevalskega razpoloženja 8)

  Vsi komentarji o masovnih ocenjevalkah za nagrade letijo bolj ali manj na tiste, ki ocenjujejo masovno a nekvalitetno. Roko na srce, to se hitro opazi.

 7. No, v tej novici sem pa jaz 🙂 Čestike tudi ostalima ocenjevalkama.

  Kar se tiče 150 ocen: ja, sem pač svoje ocene pisala najprej v word in jih potem dala na KM. Ocenila pa sem izdelke, ki sem jih imela kdajkoli poprej ali jih imam sedaj. In če nekdo misli, da je to trajalo 5 sec, moram biti pa fenomen. In če se vam res zdi tako HALO, odstopim nagrado tisti, ki bi jo želela imeti, če se komu zdi, da je vse napisano v mojih ocenah neuporabno.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj