In sicer smo se odločili, da tokrat podelimo malo več nagrad in tako razveselimo in nagradimo vse, ki s svojimi ocenami prispevajo, da je Kozmetometer postal najbolj zanesljiva in največja baza ocen lepotnih izdelkov. Največ in najboljših ocen v zadnjih dveh mesecih (junij in julij) pa so napisale naslednje članice Planeta Lepote:

 1. maryann (51 ocen),

 2. mimika (46 ocen),
 3. Connie (42 ocen),
 4. bambi84 (38 ocen),
 5. Alena (34 ocen),
 6. Katharine (33 ocen),
 7. Pegasus in lilja4ever (vsaka 32 ocen).


Vse pridne ocenjevalke prosimo, da nam na naslov urednistvo@planet-lepote.com  sporočijo svoje naslove, da jim bomo lahk­o poslali čudovite nagrade. Vsem ostalim pa želimo več ocen v prihajajočih mesecih – morda pa bo nagrada prav vaša!

Za vse ostale, ki se za ocenjevanje še odločate, pa nekaj napotkov za ocenjevanje (izpolnjeni morajo biti namreč določeni pogoji, da je ocena zanesljiva) in predlaganje izdelkov na Kozmetometer, če izdelek, ki ga želite oceniti, morda še ni vnešen. Za vsa vprašanje v zvezi s tem pa priporočamo tudi temo na forumu Kozmetometer – 2. del.

Vaš Planet Lepote

13 KOMENTARJI

 1. Najprej hvala PL za prav prijetno presenečenje! Moram še dodati veliko pohvalo tokratnemu izboru uredništva, saj so nagrade dobile punce, ki redno in z očitnim veseljem in resnostjo pišejo kvalitetne ocene na KMM, ki jih sama vedno rada preberem, predvsem pa se nanje lahko zanesem!

 2. Tudi jaz se zahvaljujem za prijetno presenečenje, ki je bilo zares presenečenje, saj nisem niti opazila, da sem napisala toliko ocen, sem čisto “not padla”.

  Upam, da so ocene v pomoč, tako kot so meni vaše v neprecenljivo pomoč pri nakupih.

 3. Hvala uredništvu za tole presenečenje, hkrati pa še 1x tudi za prejšnje. Kopičenje kozmetike je postalo že moja (pre)velika razvada, pisanje ocen pa tudi:)

 4. ojoj!nisem vedela da se kr hitro nabere toliko ocen- sploh nisem pričakovala tega !!hvala uredništvu , hvala prav vsem tuki gor! kak sem vesela da lahko kaka ocena komu koristi bambi vas ma vse rada!!!

 5. jaz bi se zahvalila uredništvu in vsem za prečudovito nagrado, ganila me je do solz, saj še tako popolnega darila nisem dobila, da bi mi tako ustrezal , po teksturi , po barvi po vsem, nimate pojma kako ste me razveselili…hvala res , vsem…..

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj