Ah, ta naša koža. Enkrat dehidrirana; drugič izsušena; potem se od nekje pojavijo luske – in ko je najmanj treba, PMS izbruh aken. A nekaj pa potrebuje vedno – to je intenzivno vlaženje, ki traja cel dan.

Vichy Minéral 89

Edinstvena kombinacija mineralizirane termalne vode Vichy, prvič doslej v 89-odstotni koncentraciji, združene s hialuronsko kislino naravnega izvora. Minéral 89 krepi funkcijo kožne pregrade, ki je vsak dan močnejša v boju proti škodljivim učinkom onesnaževanja, stresa in utrujenosti. Dan za dnem je koža navlažena, sijoča in boljšega tonusa … polna zdravega sijaja.

Vichy Minéral 89,  vaš dnevni odmerek moči, je sedaj dostopen tudi v več mililitrih. Hiter tempo življenja nam ne pušča dovolj časa za pravilno nego kože, ki jo naša koža potrebuje. Zato je Mineral 89 odličen kot prvi korak vsakodnevne lepotne rutine, ki poskrbi, da vaša koža ostane močna, navlažena in zdravo sijoča v vsakem trenutku.

Od sedaj je na voljo v lekarnah v večjem pakiranju s 75 ml v omejenih količinah in v promocijski ponudbi, Planet Lepote pa vam ga podarja!

Planet lepote obdaruje!

Podarjamo vam 3 vlažilne serume Vichy Minéral 89 Booster – za vedno zdravo, navlaženo, sijočo polt!

Odgovorite na spodnje vprašanje v okence za komentiranje članka na portalu ter delite objavo z našega Facebook profila in med vsemi prejetimi bomo izbrali 3 srečnice, ki bodo edinstveni Vichy Minéral 89 Booster.

Kateri izdelek za nego obraza bi vzela s sabo na samotni otok, če bi morala izbrati samo enega?

Odgovore sprejemamo do petka, 16. avgusta 2019. Izbrana članica bodo objavljena v roku 10 dni.

12 KOMENTARJI

 1. Ker je moja koža izjemno izjemno suha, definitivno potrebujem nekaj vlažilnega, hidratantnega in hranljivega hkrati, sploh na samotnem otoku, kjer bo moja koža še bolj podhranjena in suha :)) Tako da odgovor je Vichy Mineral Booster 😉

 2. Drage Planetke, hvala za sodelovanje in vaše odgovore! :L:
  Tokrat bodo nagrade prejele naslednje sodelujoče:
  Nada Zoran
  Nastja
  mateja1985

  Iskrene čestitke, vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje – spremljajte objave, kmalu pride nova nagradna igra! ::*:

  Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva: urednistvo’at’planet-lepote.com.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj