Planet Lepote svojim članom v sodelovanju s podjetjem Valens d.o.o. podarja deset nagrad izdelka Perfectil, ki izboljša vašo kožo, lase in nohte!


Perfectil kapsule za kožo, lase in nohte


Perfectil je edinstven prehranski dodatek, ki vsebuje 25 esencialnih hranil za izboljšanje strukture in videza kože, nohtov in las. Razvit s pomočjo svetovno priznanih zdravnikov in strokovnjakov s področja nutricistike, Perfectil ponuja idealno kombinacijo vitaminov in mineralov ter izvlečke grozdnih pešk za zaščito celic pred prostimi radikali in škodljivimi vplivi okolja. Sočasno jemanje splošnega vitaminsko-mineralnega pripravka ob Perfectilu ni potrebno.Nagrade:


1. do 10. nagrada: paket kapsul Perfectil.
 


V nagradni igri lahko sodelujejo vsi registrirani člani Planeta Lepote. Večkratne prijave in prijave vseh, ki niso člani Planeta Lepote, bodo avtomatično izločene. Srečni izžrebanci bodo obveščeni prek elektronske pošte in objavljeni v novicah na portalu Planet Lepote.


Pravila sodelovanja


Vsi, ki želite sodelovati v omenjeni nagradni igri, pristajate na spodaj navedene pogoje in upoštevate naslednja pravila:


1. Čas trajanja nagradne igre


Nagradna igra traja od 6. 3. 2008 do vključno 20. 3. 2008.


2. Pogoji sodelovanja v nagradni igri  • V nagradni igri lahko sodelujejo vsi registrirani člani spletnega portala www.planet-lepote.com

  • Uporabnik, ki se ne bo registriral na spletni portal Planet Lepote, ne bo mogel sodelovati v nagradni igri.

  • V žrebanje bodo vključeni vsi sodelujoči, ki bodo pravilno odgovorili na nagradno vprašanje.

  • V nagradni igri lahko sodelujejo vsi registrirani člani Planeta Lepote (fizične osebe) razen tistih, ki so zaposleni v podjetju, ki organizira nagradno igro ali katerem izmed podjetij, ki podeljuje nagrado.

3. Žrebanje in podelitev nagrad  • Nagradno žrebanje bo potekalo med 21. 3. 2008 in 31. 3. 2008.

  • Žrebanje bo potekalo po načelu naključne računalniške izbire s seznama sodelujočih v nagradni igri, ki bodo izpolnjevali vse pogoje za sodelovanje.

  • Rezultati žrebanja bodo objavljeni v roku treh dni po žrebu na spletni strani www.planet-lepote.com, nagrajenci pa bodo obveščeni tudi po elektronski pošti in objavljeni v novicah na spletnem mediju Planet Lepote.

  • Nagrajenci bodo nagrade prejeli po pošti.

  • Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravili igre je dokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in vloge, ki ne bodo v skladu s pravili nagradne igre, ne bodo upoštevani.

4. Splošni pogoji sodelovanja


S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci soglašajo s pravili nagradne igre ter soglašajo z objavo svojega uporabniškega imena na spletni strani www.planet-lepote.com
Podatke sodelujočih bomo uporabili za namene nagradne igre ter za potrebe zbiranja podatkov in trženja storitev spletnega portala www.planet-lepote.com


5. Odgovornost


Organizator nagradnega žrebanja je ATS Andrej Somrak s.p., Jarška c. 55, 1000 Ljubljana. Nagrade prispeva podjetje Valens d.o.o. in prevzema vso odgovornost glede pošiljanja nagrad in z njimi povezanih vprašanj.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj