… izdelke, ki preprečujejo predčasno staranje kože in ki že nastale gube zapolnijo ter zgladijo.

Bi želeli linijo Eubos Anti-Age preizkusiti tudi vi? Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za lepotni hit!

S staranjem, ki ga pospešujejo tudi zunanji dejavniki, zlasti UV sevanje, se pričnejo na koži kazati strukturne spremembe. Koncentracija Hyaluronske kisline se zniža in ker se posledično zmanjša sposobnost vezave vode v koži, nastanejo gubice. Rešitev za slednje so odkrili dermatologi nemškega podjetja Dr. Hobein, saj so razvili posebno linijo z dermatološkim filtrom Hyaluron, ki v kombinaciji s kolagenom in elastinom oblazini in zapolni nastale gube ter stimulira naraven nastanek hyaluronske kisline in kolagena v koži.

Učinek potrdila neodvisna raziskovalna organizacija

Izjemno učinkovitost je potrdila tudi neodvisna raziskovalna organizacija Derma Consult GmbH, ki je specializirana za dermatološko testiranje kozmetičnih in farmacevtskih izdelkov. V raziskavi so ugotovili, da Eubosova Anti age hyaluron Repair & Protect ZF20 krema učinkovito preprečuje predčasno staranje in poškodbe kože zaradi UV žarkov. Negovalna kema vsebuje hialuronsko kislino, Q10, vitamin C, posebno UVB /UVA kombinacijo filtrov z ZF 20 in UVA zaščitni faktor, kar potrjeno vpliva na dolgotrajno povečanje vlažnosti kože, kot tudi zmanjšanje globine in obsega gub. Raziskava, ki je potekala pod vodstvom dermatologa dr. H. Prieurja in dr. H.P. Nissena je namreč pokazala, da se je 27 testirankam, starim od 45-65 let, ob dnevni uporabi kreme zmanjaša globina gub za 21%, volumen gub pa za kar 30 %. Izvedli so tudi fiziološke meritve kože, ki so pokazale, da postane koža ob dnevni uporabi izdelka po 28 dneh nadpovprečno čvrsta, gladka in izjemno dolgotrajno navlažena.

Inovativna formula za mlajše roke

Eubosovi raziskovalci so s Hylaruon-om razvili tudi kombinacijo aktivne zaščite za roke. Eubos anti pigmentna krema za roke z ZF15 in UVA zaščito učinkovito odpravlja težave z grobo kožo in neenakomerno pigmentacijo, poleg tega pa kožo preventivno zaščiti pred svetlobo in povzročenim staranjem. Krema namreč vsebuje sestavine, ki zmanjšujejo obstoječe pigmentne nepravilnosti ter ščitijo pred nastankom novih. Zlasti velja izpostaviti poseben komleks sestavin azijske fitomedicine, Biowhite®, ki zavira sintezo melanina. Zaščitni učinek pred novimi pigmentnimi madeži deluje že po prvem nanosu, mlajši videz rok, enakomeren ten, žametno mehke in gladke roke pa boste opazili po nekaj dnevnem nanašanju z vitamini in Koencimom Q10 bogate kreme.

Osupljiv facelift učinek in aktivacija naravnega procesa obnavljanja kože

Da, tudi to je mogoče. Izbrane sestavine Anti age hyaluron seruma za predel okoli oči bogato negujejo in naredijo kozmetični facelift. Učinkovine se med seboj dopolnjujejo, spodbujajo naravne procese ter na kožo delujejo oblazilno in gladilno. Učinek delovanja je povsem merljiv z vidno gladkim obrisom predela okrog oči.

Naravni proces obnavljanja kože boste dosegli z uporabo Anti age Hyaluron Repair & Fill intenzivne kreme za zmanjševanje gubic. Krema s hialuronsko kislino, Q10 in vitaminom B3 upočasni znake staranja, zmanjša gubice in neenakomeren ten kože, ki so posledica hiperpigmentacije ter učinkovito zgladi in učvrsti kožo.

Vsi izdelki ne vsebujejo parabena, PEG-derivatov, parafina, barvil in lanolina.
Več kot 80 let raziskav in nemške tradicije za zdravje vaše kože. Priporočajo dermatologi.
Na voljo v lekarnah in v Eubos-ovi spletni trgovini.

Nagradna igra za članice Planeta Lepote!

Odgovorite na nagradno vprašanje: "Kako se imenuje izdelek, ki ga je testiralo 1200 uporabnic in ocenilo z dobro in zelo dobro v kar 91%?" in med vsemi sodelujočimi bomo izbrali srečnico, ki bo za nagrado prejela darilo* – dermatološko linijo Eubos Anti-Age!

Odgovore sprejemamo do petka, 26. julija 2013. Izžrebanci bodo objavljeni v roku 1 tedna po koncu nagradne igre.

* Izžrebanci, ki v roku 14 dni od razglasitve rezultatov ne bodo javile svojih podatkov, bodo izgubile pravico do nagrade.

66 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj