Da bi jim pomagali, so v laboratorijih BioDerma skupaj z dermatologi ustvaril edinstveno inovacijo Atoderm SOS Spray, namenjen takojšnjem blaženju srbenja.

BioDerma Atoderm SOS Spray, za takojšnje blaženje srbenja

S svojim biološkim delovanjem za srbenje in obnavljanje kožne bariere, vpliva na obnovo zaščitne vloge in na biološke mediatorje srbenja. Pomiri srbenje v 60-ih sekundah in deluje 6 ur. Zahvaljujoč tehnologiji Skin Relief (izvleček ambore in zelenega čaja) zmanjšuje potrebo po praskanju in zagotavlja takojšnje udobje.

S svojo izjemno lahko teksturo (emulzija olja v vodi) poskrbi za takojšen občutek svežine. Njegova formula se nahaja v obliki izjemno finih mikro kapljic, ki zagotavljajo enakomerno porazdelitev po celotnem telesu in obrazu. Izjemno higieničen in hiter 360° nanos v enem samem koraku, ki je idealen tudi za težje dosegljive predele.

Atoderm SOS Spray lahko uporabljate kadar koli čez dan ali ponoči, v primeru blagega ali hudega srbenja. Izdelek razpršite na obraz in na telo, tako pogosto, kot je potrebno. Primeren je za dojenčke, otroke in odrasle.

Cena Atoderm SOS Spray, 200 ml: 22,70 €; 50 ml: 12,90 €

Nagradna igra

Planet Lepote vam v sodelovanju z BioDermo podarja 3x Atoderm SOS Spray, 50 ml!

Za sodelovanje v okence za komentiranje novice na portalu odgovorite na nagradno vprašanje in med sodelujočimi bomo izbrali 3 nagrajenke, ki bodo prejele to super uporabno nagrado za lajšanje težav s srbečico! 🙂

Nagradno vprašanje: opiši svojo večerno rutino nege kože in kako rešuješ težave s srbečico.

Nagradna igra poteka do vključno nedelje, 8. aprila 2018.

* Izbrana članica, ki v roku 5 dni od razglasitve rezultatov ne bo javila svojih podatkov, bo izgubila pravico do nagrade.

12 KOMENTARJI

 1. Rutine pravzaprav nimam,odkar me srbi po telesu,se manj tuširam.Umivam se pod pazduho,genitalije in stopala vsak dan,namažem se z kokosovi oljem,vendar se še vedno praskam.Sprej bi mi še kako prav prišel,posodila pa bi ga še očetu.Upam na srečo!!!

 2. Kožo na obrazu obvezno vsak dan navlažim z nočno kremo, nato uporabim še termalno vodo v spreju za osvežitev. Po telesu se prav tako namažem z veliko kreme, saj imam suho in včasih tudi srbečo kožo, za katero še nisem našla popolne rešitve.

 3. Imam suho in obcutljivo kozo ter ponekod tudi a.dermatitis. Vedno mi pomaga mlacna voda in neagresivni losjoni za telo, tudi naravno kokosovo olje ?

 4. Da bi bila rutina, je ni. Ko zacne srbeti, se namazem z aloe vero, toliko da koza dobi malo vlazilnosti. Ker pa me najpogosteje srbijo piscali, si znam kozo spraskati ponoci in to tako, da dobim hraste. Seveda zelo nadlezna zadeva.. Sprej bi definitivno prisel prav.. In ce bi stvar bila ucinkovita, bi ga kupovala ?

 5. Tezave s kozo me spremljajo ze od otrostva. Vsak vecer se po tusiranju namazem z negovalnim mazilom z olivnim oljem, ki je namenjeno zelo suhi kozi. Za tusiranje uporabljam oljni gel, ki preprecuje izsusitev koze. Kljub temu imam po telesu predvsem v hladnjesih mesecih luscec ekcem. Da ublazim srbenje, se posluzujem uporabe kortikosteroidnih krem, za katere vem, da dolgotrajno niso najboljsa izbira, vendar pa mi nekoliko olajsajo srbecico.

 6. Drage Planetke, hvala za sodelovanje in vaše odgovore! 🙂

  Tokrat bodo nagrade prejele naslednje članice Planeta Lepote (nekatere so izžrebane z ‘navadnega’ PL: http://www.planet-lepote.com/nagradna-igra-bioderma-atoderm-sos-spray-proti-srbecici/):
  Vermilion
  Marjana
  Tatjana

  Iskrene čestitke :L: , vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje – spremljajte objave, kmalu pride nova nagradna igra!

  Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva: urednistvo’at’planet-lepote.com

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj