Deli

Da bi jim pomagali, so v laboratorijih BioDerma skupaj z dermatologi ustvaril edinstveno inovacijo Atoderm SOS Spray, namenjen takojšnjem blaženju srbenja.

BioDerma Atoderm SOS Spray, za takojšnje blaženje srbenja

S svojim biološkim delovanjem za srbenje in obnavljanje kožne bariere, vpliva na obnovo zaščitne vloge in na biološke mediatorje srbenja. Pomiri srbenje v 60-ih sekundah in deluje 6 ur. Zahvaljujoč tehnologiji Skin Relief (izvleček ambore in zelenega čaja) zmanjšuje potrebo po praskanju in zagotavlja takojšnje udobje.

S svojo izjemno lahko teksturo (emulzija olja v vodi) poskrbi za takojšen občutek svežine. Njegova formula se nahaja v obliki izjemno finih mikro kapljic, ki zagotavljajo enakomerno porazdelitev po celotnem telesu in obrazu. Izjemno higieničen in hiter 360° nanos v enem samem koraku, ki je idealen tudi za težje dosegljive predele.

Atoderm SOS Spray lahko uporabljate kadar koli čez dan ali ponoči, v primeru blagega ali hudega srbenja. Izdelek razpršite na obraz in na telo, tako pogosto, kot je potrebno. Primeren je za dojenčke, otroke in odrasle.

Cena Atoderm SOS Spray, 200 ml: 22,70 €; 50 ml: 12,90 €

Nagradna igra

Planet Lepote vam v sodelovanju z BioDermo podarja 3x Atoderm SOS Spray, 50 ml!

Za sodelovanje v okence za komentiranje novice na portalu odgovorite na nagradno vprašanje in med sodelujočimi bomo izbrali 3 nagrajenke, ki bodo prejele to super uporabno nagrado za lajšanje težav s srbečico! 🙂

Nagradno vprašanje: opiši svojo večerno rutino nege kože in kako rešuješ težave s srbečico.

Nagradna igra poteka do vključno nedelje, 8. aprila 2018.

* Izbrana članica, ki v roku 5 dni od razglasitve rezultatov ne bo javila svojih podatkov, bo izgubila pravico do nagrade.

9 KOMENTARJI

 1. Rutine pravzaprav nimam,odkar me srbi po telesu,se manj tuširam.Umivam se pod pazduho,genitalije in stopala vsak dan,namažem se z kokosovi oljem,vendar se še vedno praskam.Sprej bi mi še kako prav prišel,posodila pa bi ga še očetu.Upam na srečo!!!

 2. Kožo na obrazu obvezno vsak dan navlažim z nočno kremo, nato uporabim še termalno vodo v spreju za osvežitev. Po telesu se prav tako namažem z veliko kreme, saj imam suho in včasih tudi srbečo kožo, za katero še nisem našla popolne rešitve.

 3. Drage Planetke, hvala za sodelovanje in vaše odgovore! 🙂

  Tokrat bodo nagrade prejele naslednje članice Planeta Lepote (nekatere so izžrebane z ‘navadnega’ PL: http://www.planet-lepote.com/nagradna-igra-bioderma-atoderm-sos-spray-proti-srbecici/):
  Vermilion
  Marjana
  Tatjana

  Iskrene čestitke :L: , vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje – spremljajte objave, kmalu pride nova nagradna igra!

  Nagrajenke prosimo, da naslove pošljejo na naslov uredništva: urednistvo’at’planet-lepote.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here