Otroške žličke s toplotnim senzorjem proizvajalca BaMed Ag iz Švice so zaradi presežene mejne vrednosti celotne migracije neustrezne, zato so izdelek umaknili s prodajnih polic, je sporočil uvoznik, podjetje Apollo iz Destrnika. Šifra neustreznega izdelka je 669200, črtna koda 900161669200, v prozorno embalažo pa sta zapakirani po dve žlički. Uvoznik potrošnike, ki so izdelek kupili, naproša, naj ga ne uporabljajo oz. vrnejo prodajalcu.

Neustrezne otroške žličke Mam s toplotnim senzorjem BaMed Ag

Na sprednji strani embalaže je prozorna folija, črtna koda pa je odtisnjena spodaj desno na zadnji strani embalaže, velikost embalaže je 23 x 10 centimetrov, še piše v obvestilu uvoznika.

Uvoznik je izdelek odpoklical, ker so bile pri preizkušanju v modelni raztopini olivnega olja presežene mejne vrednosti celotne migracije, zato je glede na rezultate analiz izdelek neskladen s predpisi, ki veljajo v Sloveniji, in je označen kot neustrezen.

5 KOMENTARJI

  1. Mja, mogoce bi lahko rekli, da Bog kaznuje vse turbokapitaliste, ki rinejo na Kitajsko zaradi cenejse delovne sile. 😉

    Mimgrede…. kaj naj bi blo z njimi narobe konkretno?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj