Največje nakupovalno središče v Sloveniji Citypark bo v sodelovanju z ekipo Car Scene Slovenia ter skupnostjo Ljubitelji hitrosti in avtomobilov na strehi parkirne hiše to soboto ob 17. uri gostilo pravo poslastico za vse ljubitelje hitrosti in posebnih avtomobilov. Na dogodku »Dobrodelni rooftop meet!« se bo zbralo več kot 200 vozil iz cele Slovenije, med katerimi bodo tudi zanimivi primerki znamk vozil, kot sta  Porsche in Lotus ter  še mnogi drugi eksotični avtomobili. Redki jekleni konjički vam bodo s svojo prisotnostjo in zvoki pognali kri po žilah, za še boljšo atmosfero pa bo poskrbel DJ.

Cilji dogodka pa niso samo druženje, avtomobili in adrenalin, ampak tudi dobrodelnost. Prihodki dogodka bodo namenjeni dobrodelni organizaciji in varni hiši za otroke Palčici Pomagalčici, ki pomaga hudo bolnim otrokom in otrokom v stiski. Čaka vas tudi dobrodelni srečolov, z nakupom srečke boste otrokom pomagali na poti do lepše prihodnosti.

Ne zamudite posebne atmosfere in edinstvene priložnosti za fotografije s svojim najljubšim avtomobilom. Dogodek je za vse obiskovalce brezplačen, vstop z avtomobilom pa je mogoč z vstopnico, ki znaša 10 evrov. Obrazec za prijavo razstavljavcev na dogodek je dostopen tukaj.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj