… komunikacijah, letos praznuje dvajset let. Potekala bo 29. in 30. novembra 2018 v portoroškem GH Bernardin. Organizatorji pričakujejo več kot 1.200 strokovnjakov medijsko-komunikacijske stroke iz več kot 10 evropskih držav. Vstopnice po nižji ceni za udeležence na voljo še nekaj dni.

Steve Jobs ga je označil za izumitelja “prvega računalnika, ki rešuje človeška življenja”

Poleg karizmatičnega belgijskega vizionarja Petra Hinssena, ki ga bodo udeleženci konference imeli priložnost poslušati prvič v regiji, v Portorož prihaja tudi Lon Safko, serijski inovator in izumitelj, avtor knjižnih uspešnic, govorec, trener, svetovalec in po besedah Steva Jobsa ustvarjalec ‘prvega računalnika, ki lahko rešuje človeška življenja’.

Lon Safko

Safko je med drugim avtor knjig Biblija družbenih medijev (The Social Media Bible), Biblija marketinga zlitja (The Fusion Marketing Bible), koncepta, ki je tudi v patentnem postopku, in Biblija inovativnega razmišljanja: kako dešifrirati kodo kreativnosti (The Innovative Thinking Bible, Cracking The Creativity Code). Prvi na svetu je razvil programa za prepoznavanje glasu in sintetiziranje glasu kot tudi avtomatizacijo doma z mislijo na gibalno ovirane ljudi. Na konferenci bo predstavil koncept marketinga zlitja (The Fusion Marketing), ki združuje tradicionalna in digitalna orodja ter s tem omogoča popolnoma nov način dela v marketingu.

Na SEMPL-u tudi nevroznanstvenik, ki svetuje največjim svetovnim podjetjem

Dr. Nikolaos Dimitriadis je nevroznanstvenik, ki že več kot desetletje uporablja spoznanja s področja nevroznanosti in vedenjske ekonomike pri vodenju, marketingu, komunikaciji in izobraževanju. Dr. Dimitriadis je strasten zagovornik možganom prijazne komunikacije, celostnega raziskovanja, stalne inovacije blagovnih znamk in k rezultatom usmerjene korporativne kulture. Svetoval je svetovno znanim podjetjem, kot so IKEA, Nestle, Banca Intesa Sanpaolo, Raiffeisen Bank, Coca-Cola in druga.

Dr. Nikolaos Dimitriadis

Udeleženci letos ne bodo želeli preskočiti nobenega od predavanj

V Portorožu bodo med drugim navduševali: direktorica mednarodne prodaje pri ameriškem časopisu The Washington Post Emma Winchurch-Beale, ki se bo v svojem predavanju dotaknila pomena kakovostnega novinarstva in predstavila izsledke najnovejših raziskav, ki kažejo boljšo učinkovitost oglasov na portalih, ki ponujajo kredibilne informacije v nasprotju s tako imenovanimi “fake news” mediji, ameriški prodajni trener Wes Schaefer z vzdevkom ‘prodajni šepetalec’, ki bo spregovoril o odnosu med marketingom in prodajo (prepričan je, da je marketing le prodaja na papirju), Simon Gosling, futurolog pri podjetju Unruly, ameriški strokovnjak za znamčenje David Brier, višji podpredsednik za strategijo pri Outbrainu, Gilad de Vries, dr. Andrea Malgara, izvršni partner MediaPlus Group, največje neodvisne medijske agencije v Nemčiji, in Jurgen Appelo, ustanovitelj in direktor podjetja Agility Scales, serijski ustanovitelj podjetij, uspešen podjetnik, publicist in govorec, ki se ukvarja predvsem z agilnostjo podjetji in kreativnim organizacijam pomaga preživeti in uspeti v 21. stoletju.

Vstopnice za obisk konference si lahko po znižani ‘Early bird’ ceni zagotovite do konca meseca.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih

Facebook: https://www.facebook.com/SEMPLConference/
Twitter: https://twitter.com/SEMPL
Instagram: https://instagram.com/SEMPL_mediatrendsconference

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj