… ki se zgodi le enkrat letno – to je modna revija Victoria’s Secret. Veliko gledalcev pa bolj kot pretirano okrašene in pogosto popolnoma neuporabne kreacije zanima, kateri ‘angelčki’ bodo na modni reviji nastopili.

Že nekaj let zapored lahko na modnih revijah VS srečujemo iste obraze, ki so skorajda zaščitni znak VS, med njimi Adriana Lima in Alessandra Ambrosio. Hkrati pa se vsako leto na modni pisti pojavi nekaj novih obrazov – in letos jih bo menda kar 15. Med njimi zagotovo najbolj izstopa manekenska senzacija zadnjih dveh let, 19-letna američanka Karlie Kloss, menda pa bo nastopila tudi Jourdan Dunn.

karlie_kloss

Karlie Kloss

Foto: werdyo.com

Po enoletnem premoru po porodu se bosta na pisto vrnili tudi Miranda Kerr in Doutzen Kroes, poleg njiju pa bodo nastopile še Candice Swanepoel, Lily Aldridge in Erin Heatherton. Ostalih novih imen pri VS še niso želeli razkriti, saj želijo, da to ostane presenečenje.

vs_modelke

Foto: iheartvictoriassecret.tumblr.com

Kljub temu, da lepotice z brvi Victoria’s Secret vsi občudujejo, pa same pravijo, da biti ‘Viktorijin angelček’ ni nujno prijetno. Candice Swanepoel je tako povedala, da so zmenki zelo oteženi: “Mislim, da je težko imeti pravi zmenek, če si ‘VS angelček’. Ko spoznaš ljudi, ne morejo mimo dejstva, s čim se ukvarjamo in kako smo videti. Vedno nas skušajo imresionirati, npr. ‘pridi v mojo palačo, bla bla bla …'”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj