… zabavo ExcessDNite. Komaj so se dobro polegli pogovori o junijski neonski zabavi, ki je presenetila na neobičajni lokaciji v tovarniški hali Litostroja, se je že razvedelo, da bo jesenska verzija ExcessDNite urbano džunglo ustvarila prav v središču prestolnice.

excess_d_nite

V četrtek, 20. septembra in pred uradnim odprtjem, se bodo v klubu Top Six zabavali le izbrani povabljenci, med katerimi so tudi Maja Keuc, Nina Šušnjara in aktualna miss Slovenije Nives Orešnik, Peter Poles, Aleš Uranjek, Gašper Grošelj, Katarina Čas ter številni drugi.

Za zabavo na plesišču bo skrbel nemški izvozni DJ št. 1 – Tom Novy, eden vodilnih house DJ-ev, ki najpogosteje vrti v klubu Space na Ibizi. V Ljubljani se bo ustavil po intenzivnem poletju, ko je nastopal na najbolj priljubljenih svetovnih počitniških destinacijah. Za ExcessDNite obljublja še posebej intenziven house set, kot se zabavi te vrste pritiče, s še bolj ekskluzivnim izborom kot ponavadi. Urbana džungla bo ob Tomovem setu gotovo že dodobra razvneta, saj bo za uvodne ritme poskrbel domači house čarovnik Angel Anx.

Na drugem letošnjem ExcessDNite bosta spet žareli zvezdi večera Jäger Fresh in Jäger Q, šušlja pa se, da VIP goste na terasi nad mestom čaka prav posebno ledeno presenečenje. Da ga doživijo v popolnem sijaju, je gostom tokrat še posebej toplo priporočen pravočasen prihod.

ExcessDNite pa bo nasploh zaznamoval četrtkovo noč v središču Ljubljane, saj bodo tudi mimoidoči, če se bodo ozrli v nebo, lahko uzrli jelenove obrise in začutili ekstazo izbranih povabljenih, ki se bodo zabavali nad mestom.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj