Luka Pregelj: ustanovitelj startupa v katerega je investiral Joc Pečečnik

Luka je ustanovitelj in direktor podjetja Quantifly, katerega ključna misija je gradnja uspešnih organizacij, pri čemer zaposleni doživljajo rast, smisel in pripadnost. V ta namen so razvili modele za organizacijsko diagnostiko, s katerimi skušajo prepoznati negativne vzorce v organizacijski strukturi, kulturi in dinamiki, ter pomagajo vzpostaviti dobre akcijske načrte za produktivnost vseh zaposlenih. V štirih letih se lahko pohvalijo z učinkovitimi intervencijami v več kot 70 organizacijah doma in po svetu, v letu 2023 pa se je podjetje uvrstilo med finaliste izbora Slovenski Start:up leta.

Izzivi hitre rasti podjetij: Več ljudi, več problemov!

Včasih se zdi, da več ljudi namesto boljšega poslovnega rezultata ustvari več problemov. V svojem predavanju nam bo Luka Pregelj zaupal, kako prepoznati vzorce, ki negativno vplivajo na organizacijsko klimo, kulturo, strukturo in dinamiko.

Več o Luki Preglju

Prijave v tekmo le še do 10. aprila!

Ime katere oglaševalske agencije se bo izpisalo na Zlati noči 33. SOF-a, 7. junija v Portorožu? Tudi nas to zanima. Časa, da vplivate na prihodnost, imate le še do 10. aprila, ko se zaključi rok za prijavo vaših kreativnih presežkov v tekmo SOF-a.
Za pomoč pri prijavi del se lahko obrnete na dela@sof.si.

Prijave v tekmo SOF-a

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj