Na SOF prihaja Timothy Goodman, ki je s Kevinom Durantom zasnoval košarkarske copate za Nike.

Timothy je mednarodno nagrajeni umetnik, grafični oblikovalec, avtor in govorec. Ne glede na to, ali riše po košarkarskem igrišču za šolo v Brooklynu, ustvarja naslovnico revije Time, lansira športne copate za Nike ali piše grafične spomine, Timothy odpira debate o tem, kako biti v svojem poklicu čim bolj avtentičen.

Sodeloval je z globalnimi znamkami kot so Apple, Nike, Google, Samsung, MoMa, Netflix, Yves Saint Laurent ter revijami in časniki kot so Time, New Yorker in New York Times. Skupaj z japonsko znamko Uniqlo je ustvaril globalno kolekcijo oblačil, v sedmih mesecih pa so prodali kar milijon kosov. Z NBA košarkašem Kevinom Durantom je za Nike zasnoval košarkarske copate z naslovom Timothy Goodman KD15.

Na SOF-u o avtentičnosti in drugačnosti

Timothy nenehno poskuša najti smisel v svojem delu. Toda kaj ga definira? Zagotovo sposobnost, da se prek ustvarjanja čustveno poveže z drugimi ljudmi. Pridružite se mu v navdihujočem govoru, kjer bo poskušal na novo definirati kaj pomeni delati v kreativni industriji. Partner predavanja je podjetje Tuš.

Skupaj podprimo mlade virtuoze

Na pobudo Zveze prijateljev mladine Slovenije je oblikovalec Žare Kerin oblikoval kolekcijo copat CopArt s podobo Srečka Kosovela. Copati so narejeni iz trajnostnih materialov in izdelani v Čevljarstvu Brodi iz Tržiča. Del sredstev od prodaje gre v sklad Glasbenik sem, ki ga je izbral Žare Kerin z željo podpirati mlade glasbenike iz socialno manj vzpodbudnih okolij.
Copati bodo za nakup na voljo tudi na 33. SOF-u.

Prispevaj za mlade virtuoze

Zakaj ne gre zamuditi letošnjega SOF-a?

Zaradi PROGRAMA z navdihujočimi vsebinami, kjer prednjačijo vsebine o umetni inteligenci, ustvarjanju na najbolj priljubljenih družbenih omrežjih, o vojni za prestol med ustvarjalci video vsebin in unikatnosti med kreativci. Odvili se bosta tudi zanimivi okrogli mizi na temo prihodnosti slovenskih medijev v digitalnem okolju in trajnosti z integriteto.

Ne spreglej GOVORCEV, ki bodo postregli s svežimi idejami in drugačnimi pogledi. Z UDELEŽBO boš imeli priložnost spoznati zanimive ljudi iz oglaševalske in medijske industrije, morda te za vogalom čaka tudi nova poslovna priložnost ali sodelovanje z izjemnimi posamezniki. Najpomembnejše pa so zagotovo razglasitve kreativnih posameznikov in ekip, ki se bodo s prijavo v TEKMO pomerili za nazive najbolj uspešnih oglaševalskih ustvarjalcev v Sloveniji. In peti razlog? Vrhunski gost in eden najbolj uspešnih posameznikov slovenskega prostora, njegovo ime pa ta hip še ostaja presenečenje!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj