Moramo vedeti, da smo ženske malce drugače naravnane; rade se izražamo verbalno, medtem ko pri moški h dejanja povedo več kot besede. Naslednjič, ko se boste obremenjevale s tem, ali vas vaš moški ljubi ter zakaj vam tega ne pove, kot bi ve želele, pomislite na dejanja, ki jih stori, ne le na besede, ki jih (ne) izreče.

PREBERITE TUDI: Razlogi, zakaj so moški v razmerju nesrečni

1. Rad vas ima zraven, ko je v družbi prijateljev in družine

Ko vas moški ponosno predstavlja vsem prijateljem in družini, veste, da ste postali pomemben del njegovega življenja. Rad vidi, da se skupaj z njim družite z njemu ljubimi osebami, kar pomeni, da vas ima resnično rad.

2. Želi, da sta pogosto ‘na vezi’

Ko vas ni zraven, vas pogreša, in rad vidi, da čez dan pogosto komunicirata, tudi če le zato, da izve, kako ste; kako se počutite.

3. Rad se vas dotika

Želi vas držati za roke, objemati, ali pa se le ‘crkljati’. Ta dejanja so očiten znak, da vas želi imeti blizu in da ima rad vašo družbo.

4. Pristane na kompromis

Ko je moški zaljubljen, želi, da je njegova ženska srečna, tudi če to pomeni, da bo za to moral tudi sam kaj žrtvovati. In kadar je moški pripravljen to storiti – potem lahko zagotovo veste, da mu veliko pomenite.

5. Ni važno, kaj počneta skupaj, le, da sta skupaj

Zaljubljen moški bo ob vas tudi pri njemu manj ljubih opravkih, saj uživa v vaši družbi, ne glede na to, kaj počneta.

6. Zna poslušati

Moški so znani kot grozni poslušalci. Običajno si zelo slabo zapomnijo stvari, ki mu jih ženska pripoveduje. Če vas moški posluša – resnično posluša, in si morda celo zapomni kakšno malenkost o vas, s katero vas kasneje preseneti, potem mu zagotovo veiko pomenite.

7. Upošteva vaše mnenje

Moški, ki vas ima rad, bo rad vprašal za vaš nasvet in mnenje o neki stvari. Vaše mnenje mu namreč veliko pomeni in to je znak ljubezni.

8. Prevzame vaše navade in obnašanje

Ko smo zaljubljeni, ljudje podzavestno začnemo oponašati našega partnerja. Bodite pozorne na telesne gibe, ki so podobni vašim.

9. Pomagal vam bo pri opravkih in obveznostih

Ker vas ima rad, bo z veseljem pomagal pri vaših vsakodnevnih opravilih le zato, ker bi vas rad razbremenil.

10. Darila za vas izbere precizno

Moški vam bo svojo ljubezen pokazal tudi tako, da ne bo kupil darila za vas ‘na prvo žogo’, temveč se bo za darilo izjemno potrudil. Moški, ki vas dobro pozna in sliši vaše želje, bo izbral darilo, ki vas bo navdušilo.

11. Na obrazu se mu naredi lep nasmešek, ko ga poljubite

Pristne sreče ni moč skriti.

PREBERITE TUDI: 12 znakov, da je vaš moški nezrel (moški-otrok)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj