Oblačila za prosti čas vsebujejo veliko jeansa in najrazličnejših srajc. Jeans je predvsem spran in raztran, najbolje pa ga opiše kavbojki stil. Srajce so vseh oblik in barv: telirane in rožaste, minimalistične in grafično potiskane, prosojne in z že omenjenim ruskim ovratnikom, široke in z žepi v vojaškem stilu, klasične bele in z zavihanimi rokavi, pastelne in retro navdahnjene, kariraste in iz flanela. Srajce se nosijo tako k elegantnim hlačam, kot jeansu in kratkim hlačam.

moski_prosti_cas_2010_1 

Videz za prosti čas je bodisi urejen v stilu pridnih fantkov, z do vratu zapeto srajco, vintage jopo, hlačami na rob, elegantnimi čevlji in aktovko, bodisi neurejen v stilu modne revije Dsqured2, kjer so prikazali veliko plastenja, raztgan in od trave umazan jeans, mešanje barv in vzorcev ter na prvo mesto postavili udobje.

moski_prosti_cas_2010_2 

Če vam videz neurejenega kampreja ne ustreza, ste še vedno lahko zagoreli mačo iz Monte Carla, aristokratski jezdec, divjak iz orienta, gospod enostavnost, neustavljivi prayboy ali neustrašni kavboj.

moski_prosti_cas_2010_3 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj