… zvezdnikov. Ena izmed njih je tudi novica, da bi moral Leonardo DiCaprio nastopiti v seriji Baywatch, saj je bil že izbran, a mu je to preprečil nekdo, ki se je preveč bal staranja. Leonardo Dicaprio, ki je brez dvoma eden najboljših igralcev vseh časov, bi namreč moral nastopiti tudi v devetdesetih letih tako priljubljeni seriji Baywatch. Ja, prav tisti, s pomočjo katere je zaslovela tudi Pamela Andreson.

Ko se je Leonardo potegoval za vlogo – igral naj bi sina Davida Hasselhoffa, ki je imel vlogo glavnega reševalca Mitcha Buchannona – je imel 15 let, kar pa Davidu ni bilo povšeči. Bal se je namreč, da bo zaradi 'prestarega' sina videti starejši. "V bistvu smo za vlogo izbrali DiCapria," je povedal Michael Berk, producent serje. "A David je dejal, da je prestar, da bi igral njegovega sina. Tako je Leonardo ostal brez vloge." Berkov koproducent, Douglas Schwartz, je šel še korak dlje in razkril, da se je David bal, da bo videti star. "David je mislil, da bo zato videti starejši," je razkril Schwartz. "Imel je veliko skrbi take vrste."

Tako je namesto DiCapria vlogo dobil 9-letni Jeremy Jackson, sedanji Oskarjevec pa je igral v kar nekaj drugih hitih, namenjenih mlademu občinstvu. To pa še ni vse – zahvaljujoč Davidu bi brez vloge kmalu ostala tudi Pamela, saj mu je bila 'preveč prsata'.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj