Monica Bellucci meni, da je “to, kako se oblečeš, način, kako izraziš sebe”, kot je lani povedala v intervjuju. “Tako postane moda zanimiva – zaradi izbire, ki jo sprejmeš.” Italijanska igralka je 11. aprila na premieri prihajajočega filma Mafia Mamma ostala zvesta tej misli in na rdečo preprogo prišla v oblačilu, ki mu ni manjkalo nepričakovanosti.

Fellinijeva junakinja je stil Wall Streeta po svoje pospremila z dolgimi hlačami, belo srajco, oglatim blazerjem in tanko črno kravato, ki jo je pospremila z večernim ličenjem – oči si je naličila v smoky videz in dodala zlate uhane.

Zlasti kravata Belluccijeve je bila primerna izbira, saj je ta androgeni dodatek trenutno zelo v trendu na modnih brveh za jesen/zimo 2023. Tanke kravate so krasile manekenke pri Valentinu, Alexandru McQueenu in Davidu Komi, Belluccijeva pa je s svojo odločitvijo dokazala, da imajo moška oblačila na ženskah na rdeči preprogi poseben čar.

Majhne črne obleke so zaščitni znak prelepe igralke že od začetka kariere, vendar je v zadnjem času postala nekoliko bolj eksperimentalna – in njena elegantna moška obleka je dokaz za to. Bellucci se pri 58 letih ne boji sprememb, čeprav bo njen glamurozni duh ostal za vedno.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj