Potem, ko so škornji z izjemno debelim, masivnim podplatom, to zimo postali prisotni praktično povsod, je bilo le vprašanje časa, kdaj bo trend debelih podplatov prodrl tudi v druge vrste obutve. Zato nas ni presenetilo, ko so se v luksuznih in ostalih blagovnih znamkah začeli pojavljati celo mokasini z masivnim podplatom.

Pri oblikovalskih znamkah je bila Prada ena od tistih, ki so bile vodilne v tem trendu. Italijanska modna hiša je leta 2020 predstavila mokasine z izjemno masivnim podplatom in logotipom, ki so pritegnile pozornost manekenk in vplivnežev, kot so Elsa Hosk, Pernille Teisbæk in drugi. Ta trend je bil od takrat razprodan na več platformah.

Razumljivo je, da je ta trend kmalu za tem posvojila tudi večina drugih blagovnih znamk: Proenza Schouler je paru usnjenih mokasinov na platformi dodala svoj značilni kontrastni šiv, Dr. Martens pa je pri svoji različici čevljev sodeloval s Comme des Garçons.

Trend obutve, ki se nosi tako skupaj s kavbojkami in pleteninami kot tudi ali plisiranimi krili in jopicami, ima na Instagramu impresivno bazo oboževalcev. Tako zelo, da ga lahko uradno razglasimo za najbolj priljubljen trend obutve leta 2022.

In kako jih nosijo modni obsedenci? Poglejte si spodaj.

PREBERITE TUDI: 6 svežih barv, zaradi katerih boste še bolj komaj čakali na pomlad

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj