­

Poznate tisti občutek rahlega razburjenja, ko med preiskovanjem polic za zimskimi razprodajnimi kosi v trgovini že opazite zametke nove, pomladne kolekcije? Le-ta je nova, dišeča, skrivnostna, še neodkrita ter obljublja svetle barve, lahke tkanine in šepet toplejših dni.


Poglejmo, kateri so vodilni trendi za prihajajočo sezono pomlad/poletje 2011, kot so jih na modnih pistah predstavili modni oblikovalci že septembra lani.

Detajl: gube

Čeprav drapiranje še vedno ostaja na modnem zemljevidu, pa so tu ponovno gube in gubice, s tujko tudi plisé. Zasledimo ga na krilih vseh dolžin, pa tudi kot detajl na oblačilu, ki na ta način dobi nov volumen in obliko.


modni_trendi_pomlad_poletje_2011_gube


 


Presenetljivo: pižame tudi podnevi


Pretekli dve sezoni smo se navadile na to, da lahko za ven oblečemo tudi trenirko, modni krik nove sezone pa se zgleduje po pižamah. Tako na svileno pižamo v moškem modelu spominjajo suknjiči, bluze in široke hlače, pa tudi kostimi. Lahko se kaže kot letos zelo popularne, široke, mehko padajoče hlače; lahko pa v obliki prosojnosti, ki spominja na poletno spalno srajčko ali svilen kimono. Za poudarek zraven oblecite strogo krojen črn suknjič ali manj dekliške dodatke, kot je npr. moški usnjen pas ali kurirska torba z dolgim ročajem; tako nihče ne bo mogel pomisliti, da ste od doma zares ušle kar v pižami.

­
modni_trendi_pomlad_poletje_2011_pizama

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj