Poznate tisti občutek rahlega razburjenja, ko med preiskovanjem polic za zimskimi razprodajnimi kosi v trgovini že opazite zametke nove, pomladne kolekcije? Le-ta je nova, dišeča, skrivnostna, še neodkrita ter obljublja svetle barve, lahke tkanine in šepet toplejših dni.

Poglejmo, kateri so vodilni trendi za prihajajočo sezono pomlad/poletje 2011, kot so jih na modnih pistah predstavili modni oblikovalci že septembra lani.
­

Krila: nova dolžina

Nova sezona prinaša novo dolžino kril, ki sega nekje med spodnjim robom kolena in gležnji. Ta dolžina velja za vse oblike kril, od cevastih pa vse do širših, prav tako pa tudi za obleke. Priznati je treba, da zna biti omenjena dolžina zahtevna za nošenje in kombiniranje, saj po eni strani ni pretirano mladostna, po drugi pa lahko nogam naredi kaj slabo uslugo. Za začetek svetujem, da zraven obujete čevlje s peto, ki bodo nogam dodali nekaj prepotrebnih centimetrov, novi dolžini krila pa eleganco in glamur. Ker je ta dolžina krila že sama po sebi zelo damska, poskrbite za nujno merico mladostnosti z živahnim potiskom, čevlji v udarni barvi ali drugim modernim, lahko tudi malce ‘odbitim’ detajlom. Še opozorilo za tiste, ki imate težave z močnejšimi meči ali gležnji in bi rade preizkusile ta novi trend – krilo naj se nikar ne konča na tistem delu meča/gležnja, ki je najširše, saj bi ga tako samo dodatno razširilo in poudarilo.

modni_trendi_pomlad_poletje_2011_krila

4 KOMENTARJI

  1. super članek, čeprav mi tole poletje z modo ne bo naklonjeno, sam sadni potiski niso zame, niti nova dolžina kril, ki bi mi še bolj poudarila močna meča. Obožujem pa pajace!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj