Po vseh teh letih lahko priznamo, da so se kavbojke skinny džins brez dvoma uvrstile med stilske klasike. Torej skupaj s trenčkotom, blazerjem, ozkim krilom, belo bluzo in ostalimi klasičnimi, obveznimi kosi ženske garderobe.

Seveda pa za skinny džins velja tako, kot za večino ostalih kosov – ne pristaja vse vsem, zato bodo mnoge vesele novice, da ga je vsaj začasno malce izrinil klasični oz. ‘mom’ džins model in model s širokimi hlačnicami, ki sta bolj ohlapna in ravnega oz. širokega kroja. Njuna prednost je predvsem v tem, da sta zaradi ohlapnosti bolj udobna in primerna tudi za polnejše postave, saj ne poudarita vsakega odvečnega kilograma, ki ga v resnici želimo skriti.

V zadnjem letu je tako precej pridobil na popularnosti bolj raven kroj, ki je precej podoben ‘mom’ džins oz. ‘mama’ džins modelu, zatorej če imate slednjega, ni nobene potrebe po novem nakupu. Poleg ravnega kroja pa so letos zelo priljubljene tudi takšne s širokimi hlačnicami – ne ‘na zvonec’ oz. ‘trapez’, temveč da imajo cele hlačnice široke.

Ker se bo ta trend zagotovo ohranil tudi še v 2022, vam predstavljamo nekaj načinov, kako nositi te modele.

Vir fotografij: Pinterest

PREBERITE TUDI: 5 trendovskih kosov, v katerih boste blestele letošnje poletje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj