Slavnostna prisega novega ameriškega predsednika se nevarno približuje in več kot 10 oblikovalcev se je zbralo, da bi naredili prav posebne izdelke, ki bi jih lahko ponudili Obaminim oboževalcem in podpornikom.

Tako kot prva kolekcija, ki je bila na voljo med Obamino kandidaturo, je tudi ta nastala pod okriljem “Runway to Change” inciative. V prvi je sodelovalo 25 oblikovalcev, dosegli pa so velik uspeh, zato so želeli še eno posebno kolekcijo za čas slavnostne prisege.

diane_von_furstenberg_obama_torba
tory_burch_obama_torba

Diane von Furstenberg in Tory Burch Obama torbi


Kolekcija vključuje dve torbi, oblikovani izpod rok Diane von Furstenberg in Tory Burch, za majčke pa so poskrbeli oblikovalci Zac Posen, Donna Karan, Juicy Couture, Narciso Rodriguez, Derek Lam, Rachel Roy, Gerald Matthews ter House of Deréon, na voljo pa bo tudi šal Alexandra Wanga. Cene so različne; za torbo Diane Von Furstenberg bo npr. potrebno odšteti 70 $, za Rachel Roy majčko pa 45 $.

juicy_couture_obama
zac_posen_obama
donna_karan_urban_zen

Juicy Couture, Zac Posen ter Donna Karan Urban Zen majice


Vsi prihodki od prodaje izdelkov bodo šli za financiranje same prireditve, ki naj bi stala okoli 45 milijonov dolarjev. Kolekcija bo na voljo v Presidential Inaugural Store v Washingtonu ter preko spletne strani pic2009.inauguralcollectibles.com.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj