Športno

Na čevljih kraljujejo vezalke, zadrge, paščki in zaponke – pogosto tudi vse hkrati. Torbice so sicer minimalističnih oblik, a z živobarvnimi poudarki v obliki zavitih linij, barvnih dodatkov, mrež, ki spominjajo na podlogo kopalk ali na ribiške mreže …

modni_dodatki_pomlad_poletje_2011_sportno


‘Težka kategorija’

Ljubiteljicam težjih dodatkov bo všeč, da so verige, zakovice, neti in raznorazni kovinski dodatki še vedno ‘in’. Tako okrašeni modni dodatki včasih spominjajo na motoristične prigode, spet drugič na punk ali rock koncert. Brez skrbi lahko dodate tudi tanjše usnjene rokavičke z odrezanimi prsti, na nohtih pa ne pozabite letos tako popularnih sivo-zeleno-modrih odtenkov, med katerimi je bil na tržišču prvi Chanelov odtenek Black pearl.

modni_dodatki_pomlad_poletje_2011_tezka 

Posnemanje narave

Kot smo v trendih za oblačila lahko videli, kako se potiski ozirajo za živalskim in rastlinskim svetom, tudi pri dodatkih opažamo trend posnemanja narave, pa naj bo to silhueta kače na torbici ali ogrlica v obliki lista s tropske rastline. Seveda ne manjka tudi usnja eksotičnih živali, prednjači piton, to usnje pa je lahko naravno ali eko.

modni_dodatki_pomlad_poletje_2011_posnemanje_narave


Naravno

Opaziti je bilo tudi veliko dodatkov v naravnih rjavih odtenkih usnja ali slame ter v umirjenih, prav nič ‘fashion forward’ dizajnih. Torbe tako lahko spominjajo na ekološke cekarje ali malhe za na plažo, sandali pa imajo široke paščke in udobno višino pet ali celo spominjajo na lesene cokle. Pogosta barvna kombinacija je z zeleno.

modni_dodatki_pomlad_poletje_2011_naravno

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj