­

Poletje narekuje nove trende med modnimi dodatki, med katerimi so se znašli veliki slamniki, vintage torbe, najrazličnejši trakovi za lase, ogromen pisan nakit in legendarne aviatorke.

Torbe

Trendi za to poletje narekujejo velike minimalistične torbe, ki se zgledujejo po znamenitih torbah Hermes, še posebej po modelu Birkin. Te so iz usnja različnih barv, brez odvečnih detajlov in enostavnimi krajšimi ročaji. Drugi opaznejši trend so torbe po vintage navdihu. Zaznamuje jih ‘zdelano’ usnje v naravnih barvah, ki da starinski videz ter oblika nekdanjih aktovk. Spominjajo tudi na poštne in druge uradniške torbe.

torbe_dries_van_noten_unique

Svojo različico je dobila celo ‘trendseterka’ Alexa Chung, saj so pri Mulberryu po njej poimenovali ljubko vintage navdahnjeno torbo. Elegantnejše in manjše torbice so prav tako vintage inspirirane, zgledujejo pa se po stilu črno-belega Chanela. Veliko bolj ležerne so velike malhaste torbe, ki spremljajo casual stil, spominjajo pa na potovalne torbe in športno opremo. Bolj odprte so tudi glede barv, ki so bolj močnih odtenkov. Novost med trendi so še nahrbtniki z več predalčki, pasovi ter pisanimi našitki, ki spominjajo na taborniške torbe.

torbe_betty_jackson_mulberry

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj