Dnevi okoli njega bodo prinesli nekaj nepričakovanih sprememb, ki nas bodo prisilile, da zares razmislimo o tem, česar se bojimo. Dobra novica? Ko se prah poleže, boste imeli priložnost slediti poti, ki je prej ne bi bila na voljo. To je morda pot, ki vas približa vaši usodi – če ji dovolite.

Ko začnemo nov lunin cikel, je sprememba težka.  Z novo luno v znamenju vodnarja – upornika zodiaka – sprememba ni le neizbežna, ampak nujna.

Čas je, da stopite v svojo edinstvenost in zaplešete bolj divje ob glasbi svoje duše. Uran bo razburil to energijo. To nam bo dalo priložnost za prilagajanje, ki je na voljo le, če lahko manevriramo skozi vsa presenečenja, ki nam jih prinaša življenje. Ko se bomo prilagajali, nam bo Saturn pomagal najti stabilnost, strukturo in red, Merkur pa bo predstavil načine za preoblikovanje starega na novo.

Na splošno se moramo oklepati tistega, kar od nas zahteva vsaka nova luna. To je čas iniciacij, novih začetkov in sajenja semen. Tako kot so starodavni kmetje sejali svoja semena za naslednjo žetev pod mlajem, moramo tudi mi. Napočil bo čas za nove stvari.

PREBERITE TUDI: 5 horoskopskih znamenj, ki razvajajo svoje otroke

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj