Kako boste začeli to pustolovščino, je odvisno samo od vas; odločitve, ki jih boste sprejeli zdaj, pa lahko imajo posledice, ki se bodo razširile v naslednjih nekaj mesecih.

Čeprav Mlaja skorajda ni videti, v ozadju opravlja veliko dela. V fazi 28-dnevnega Luninega cikla Luna izgine z neba in se umakne pod zaveso noči, kjer se lahko obnovi, preden se odpravi na naslednje potovanje.

Ta Mlaj bo 21. marca ob 18.23 po srednjeevropskem času – isti dan, kot Sonce stopi v znamenje Ovna in nastopi pomlad. To ne pomeni le, da cvetijo rože in se podaljšujejo dnevi, temveč tudi, da vsi obračamo list in sprejemamo nov astrološki koledar.

Res je – pravo “novo leto” nastopi šele 20. marca, saj se astrologija ravna po luninem koledarju in ne po 365-dnevnem gregorijanskem koledarju, ki so nam ga vsilili.

Zato je ta Mlaj zelo poseben; ne samo, da ga spremlja več numeroloških dogodkov, ki še povečujejo njegovo usodnost, temveč predstavlja tudi galvanizirajoč in pomlajevalen premik v naši družbeni in duhovni energiji. Če ste se počutili zelo zaspano, ko je sonce zaključilo svojo pot skozi sanjske in božanske Ribe, je zdaj čas, da se zbudite in začutite vonj po kavi. Prišel je Mlaj v Ovnu, ki bo ponovno zagnal vaš sistem in začel novo poglavje v vašem življenju.

Kaj pomni Mlaj v Ovnu ta torek?

Ta Mlaj je v pogumnem, tekmovalnem in sočutnem Ovnu, pristane na točno 0 stopinjah in poudari, da gre v resnici za nov začetek. Pozabite na to, kar se je zgodilo včeraj, saj je prihodnost vaša! V astrologiji stopnja 0 označuje najbolj čist in destiliran izraz zadevnega zodiakalnega znamenja. In ker ta Mlaj vzhaja v Ovnu, prvem znamenju zodiaka, lahko pričakujete, da vam bo razkril namige o tem, kaj bi lahko prinesla prihodnost. Vse, kar boste začeli zdaj, se bo namreč manifestiralo v naslednjih šestih mesecih in se zaključilo ob polni Luni v Ovnu, ki bo 29. septembra. Ta Mlaj vzhaja ob 18:23, kar je v numerologiji zelo dobro znamenje in nakazuje, da nas čaka vzpon navzgor.

Ker je ta Mlaj v Ovnu, je planet, ki ji vlada, Mars v Dvojčkih. V astrologiji je Mars planet moči, motivacije, ambicioznosti spolnosti, strasti, agresije in seveda konfliktov. Ker je tudi ta Luna v kvadratu z Marsom, je ta lunacija polna močne energije, ki je pripravljena izbruhniti. Včasih se stvari začnejo nežno in subtilno ter vas postopoma uvajajo v novo obdobje. Včasih se stvari začnejo z velikim udarom, ki vas pretrese in prisili, da se takoj lotite programa. In čeprav se bodo stvari začele odvijati *zelo* hitro, vas bo ta Mlaj opomnil, da ste več kot sposobni ne le slediti tempu, temveč ga tudi prehiteti.

PREBERITE TUDI: Spomladansko enakonočje 2023 bo 20. marca: vse, kar morate vedeti

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj