… medijsko-komunikacijske stroke. Zato se bodo vsi, ki so mlajši od 26. leta, letošnje konference medijskih trendov SEMPL lahko udeležili brezplačno.

SEMPL in SPAR Slovenija bosta vsem tistim, ki so šele na začetku oblikovanja svoje kariere ali pa o njej šele razmišljajo, omogočila, da prisluhnejo svetovno znanim predavateljem, tudi marsikateremu, ki ga bodo v tem delu Evrope prvič imeli priložnost poslušati prav udeleženci SEMPL-a. Mladim je namreč treba približati najnovejše marketinško-komunikacijske trende in jih vpeljati v stroko ter med starejše kolege tudi na neformalen način.

SEMPL je mlade do zdaj v Portorož vabil z nagradnimi igrami, popusti in drugimi ugodnostmi pri nakupih kotizacij, letos pa so se organizatorji skupaj s partnerjem, SPAR Slovenija, odločili, da to še nadgradijo. Tako vsem mladim, ne glede na to, ali so že zaposleni, imajo status študenta ali pa morda že razvijajo svoje prve poslovne korake, omogočijo brezskrbno doživeti enega največjih tovrstnih dogodkov v naši regiji.

Regijska konferenca medijskih trendov SEMPL bo 29. in 30. novembra 2018 v GH Bernardin v Portorožu.

Dodatne informacije in družbena omrežja

Spletna stran: www.sempl.si
Facebook: https://www.facebook.com/SEMPLConference/
Twitter: https://twitter.com/SEMPL
Instagram: https://instagram.com/SEMPL_mediatrendsconference

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj