Izdelki Mixa so namenjeni čiščenju kože, negi kože obraza in telesa ter negi dojenčkove kože. Formulirani so pod nadzorom farmacevtov, testirani pod nadzorom dermatologa in izdelani z uporabo sestavin, ki so posebej prilagojene občutljivi koži.

Koža, ki je občutljiva, suha, napeta, nagnjena k rdečici ali pa reagira na najmanjše dražljaje iz okolja je z Mixo dobila učinkovito nego.

Mixa micelarna vodica

Nežno odstrani ličila in čisti občutljivo kožo nagnjeno k reakcijam. Vsebuje pomirjujoč ekstrakt vrtnice in vitamin B5. S samo enim, nežnim gibom so ličila odstranjena z obraza in oči. Drgnjenje in izpiranje ni potrebno. Koža je osvežena in pomirjena.

Pomirjujoča CC krema proti rdečici

Namenjena je občutljivi koži nagnjeni k rdečici. Vsebuje cvet arnike, vitamin B3, kofein in zaščitni faktor 15, ki kožo varuje pred soncem. Ta pomirjujoča hladna krema blaži rdečico in občutek vročice na obrazu in poenoti ten. Je idealna podlaga za ličenje.

Mixina filozofija optimalne tolerance: občutljiva koža si zasluži napredno učinkovitost z minimalnim tveganjem za pojav neugodnih reakcij. Hipoalergene formule pa ne vsebujejo nepotrebnih ali pre-agresivnih sestavin.

Več o izdelkih Mixa si oglejte na Mixa Slovenija Facebook strani.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj