Včasih v pozitivnem, včasih pa v negativnem smislu.

Nenadoma ga videvamo povsod: pojavlja se v oglasih; morda ga celo opazite, ko sedi poleg vas na busu ali v lokalu. A njegova najbolj zanimiva lastnost je to, kakšno razdvojenost povzroči; ali ga obožujemo, ali ga ne prensesmo. To velja tudi za balerinke Miu Miu, kjer so modne navdušenje razdeljene na dva nasprotna tabora.

Miu Miu balerinke s povsem ravnimi podplati in s trakovi, prvič predstavljene leta 2016, so sprožile pravo ljubezensko afero z balerinkami, ki se od takrat ni ustavila. Balerinke so začele nositi tudi mnoge, ki jih pred tem niso, in čeprav so nekaterim zanimive, drugim lepe, tretjim pa naravnost grde, satenaste balerinke niso ravno stvar, ki bi jo pričakovali od te znamke.

Tokrat so udarili na struno tistih, ki si želijo moderne in udobne čevlje. Miu Miu balerinke so izumili skorajda na novo za novo množico – čevlji 2.0, ki so odmik od klasičnih balerink, so namreč izdelani iz satena. Vizualno so veliko bližje pravim baletnim čevljem in doslej so si nabrali impresiven seznam oboževalk.

Satenaste balerinke so trenutno na voljo v petih barvah: češnjevo rdeči, svetlo rjavi, beli, črni in rožnati, dobile pa jih boste le, če boste dovolj hitre in z nekaj sreče, saj so večino časa razprodane.

Kaj porečete na tale trend: DA ali NE?

PREBERITE TUDI: To so trendi čevljev za pomlad/poletje 2023 (verjetno boste šokirani)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj