Dekleta so pričela nov, sončen drugi dan priprav v Slovenj Gradcu z energijo v športnem duhu. Nekatere so že pred zajtrkom tekle okoli pristajalne in vzletne steze ob Hotelu Aerodrom Slovenj Gradec. Udeležile so se tudi zahtevnih vaj joge in pokazale svojo gibčnost ter razteznost.

Fotograf jim je pripravil zahtevno slikanje na old timerskem letalu, starem 76 let. Vsaka je v inovativnem poziranju pokazala skladnost telesa z ambientom. V restavraciji Perutnine Ptuj jih je z večerjo že čakalo prijazno osebje, kjer je bila tako postrežba kot hrana na visokem nivoju okusov, raznolikosti in estetike.

miss_slovenije_2011_drugi

(Foto: Vesmin Kajtazovič)

Večer se je pričel v lokalu Don Caffe na Ptuju, ker so bile lepo sprejete kot gostje za svojo mizo in eksotičnimi coctaili okusov ter barv. Vživele so se v ritme, ki jih je popestril še nastop pevke Alye. Dekleta so se prijetno družila in plesala ob njenem vrhunskem nastopu.

V novo nedeljsko jutro priprav so se prebudile s svežo energijo za učenje koreografije, pri kateri po besedah njihove mentorice, koreografinje agencije Vulcano Models Nine Rajbar,  že uspešno napredujejo in se pripravljajo na Miss izbore Top Model, Talent show, Miss bikini za Miss Slovenije 2011, ki bo 23.junija v Postojnski jami in na finalni izbor, ki bo v nedeljo, 26. junija v studiu 1 RTV SLO.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj