… Festivalni dvorani, se je zaključila z izbrano letošnjo zmagovalko lepotnega tekmovanja in njenimi spremljevalkami.

Poleg finalnega izbora je izbrana publika v polni Festivalni dvorani lahko uživala tudi v bogatem zabavnem spremljevalnem programu. Med prireditvijo so nastopali: Plesna skupina Revolution Dance Crew, Jeff Shiffman ameriški glasbenik, ki živi in ustvarja na Poljskem, Tilen Lotrič, Danijela Burjan s svojo drugo avtorsko pesmijo “Ready for this” in Damiano Roi. Program je povezovala Pia Pustovrh. Izbor Miss Earth, ima za svoj moto “Lepota z namenom”, je mednarodno licenčno tekmovanje, ki poteka v vsaki državi po predpisanem pravilniku.

Zmagovalka posamezne države zastopa svojo državo na svetovnem izboru, ki bo tudi letos v Manili na Filipinih. Coronation night oziroma kronanje nove zmagovalke Miss Earth 2019 bo 26. Oktobra v Naga City na Filipinih . Zmagovalka bo deležna številnih izzivov, izkušenj, potovanj, stika z naravo in predvsem korektnega zastopanja naše države ter planeta zemlje.

Zmagovalka letošnjega izbora Miss Earth Slovenije 2019 je postala Charnée Bijön Bonno iz Velenja, Kristina Zvonar Šmarje pri Jelšah – prva spremljevalka, Katja Grah – druga spremljevalka in Špela Budič – tretja spremljevalka.

Zmagovalka Charnée Bijön Bonno
Zmagovalka Charnée Bijön Bonno
Prva spremljevalka Kristina Zvonar
Prva spremljevalka Kristina Zvonar
Druga spremljevalka Katja Grah
Druga spremljevalka Katja Grah
Tretja spremljevalka Špela Budič
Tretja spremljevalka Špela Budič

Zmagovalka Miss Earth Slovenije 2019, Charnée Bijön Bonno, si je poleg krone za najlepšo med izbranimi prislužila tudi osebni avto Renoult ZOE.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj