Miss Dior Chérie se ob zori vrača z nenačrtovane zabave. Nenadoma se zdrzne in začne opazovati naravo, za katero se zdi, da jo kliče k sebi. Sezuje si čevlje in pod nogami začuti travo. Zdi se, da se je čas ustavil, ko globoko vdihne vonj cvetočega pomladnega drevja in si zamišlja vonj šopkov v polnem razcvetu. Pomlad je tu in njen vonj v različici pomladanske vode Miss Dior Chérie Eau de Printemps obljublja letni čas, poln radosti in užitkov.

Miss Dior Cherie Eau de Printemps

Dišava, ki jo je zasnoval François Demachy, se odpre s svežo, pomladno noto, ki spominja na ponovno rojstvo narave. Lahka citrusna zgornja nota oživi z esenco rdeče pomaranče, posušene na soncu, pomešane s kalabrijsko bergamotko. Srednje note so radostni šopek cvetja, ki plane s čisto esenco jasmina, prepletenega z blagim vonjem nerolija in vrtnice na osnovi iz pačulija. Eleganten ciprski vonj je blizu izvirnemu vonju Miss Dior Chérie, le da je bolj svež in cveten.

Miss Dior Cherie Eau de Printemps

Zdi se, kot bi se embalaže dotaknil lahek vetrič. Izvirna steklenička je oblečena v stilizirano pudrasto-rožnato cvetje. Rožnata zunanja embalaža je prav tako okrašena z ljubkimi cvetnimi spiralami. Kaj pa drugega – pomlad je tu!

Na voljo od sredine februarja dalje, priporočena cena za 50 ml pa je 52 €.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj