… prilagojeno njunemu sinu. Naredila sta namreč vse, kar je bilo v njuni moči, da sta po razhodi pred tremi leti ustvarila varno in ljubeče okolje zanj. Po njunem mnenju naj bi bila bistvena lokacija, zato sta se po razhodu preselila tako, da živita le 5 minut narazen.

"Kot družina smo se odločili, da je to prav za Flynna, zato sva se Orlando in jaz oba preselila in živiva le 5 minut narazen. Vye se vrti okoli mojega sina in njegove dobrobiti," je povedala očitno izjemno skrbna in predana mama Miranda. "Z Orlandom sva si še vedno zelo blizu, zato je Flynn nekaj dni pri njemu, nato se jaz vrnem in je z mano, da lahko potuje njegov oče. Mali je ali z mano ali z njim."

Odkar je Miranda pred 3 leti odložila angelska krila pri Victoria's Secret, je postala obraz mnogih blagovnih znamk, med drugim 7 For All Mankind, Wonderbra in Qantas, je pa tudo obraz lastne linije naravne kozmetike Kora Organics. Nekaj, česar ne namerava več početi, pa je biti model za Victoria's Secret spodnje perilo, je zatrdila. Pogosto namreč slišimo govorice, da naj bi se Miranda vrnila med VS angelčke, a po njenih besedah in besedah predstavnikov znamke se to ne bo zgodilo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj