Je super manekenka. Je mama. Je podjetnica. Je goreča vernica New Age gibanja, ki verjame v zdravilno moč kristalov (pravzaprav spi s roza kristalom pod blazino, ki ga “očisti z energijo sonca ali meseca vsake tri dni,” kot je zaupala v intervjuju za Harper’s Bazaar).


Miranda Kerr v februarski številki revije Harpers Bazaar

31-letnica je spregovorila tudi o svojem vstopu v visoko modo, po tem, ko je bila leta v komercialnih vodah (Victoria’s Secret). “On je res verjel vame v svetu, v katerem večina ni,” je povedala o svojem sodelovanju z Nicolasom Ghesquièreom in njegovem delu za modno hišo Balenciaga in po novem Louis Vuitton. “Če si v določeni modni kategoriji, te tam obdržijo. Začela sem precej komercialno in zelo težko je priti v druge vode, veste?”

A ne glede na to, Miranda ne želi, da se jo vkalupira kamorkoli. Ima tudi svojo linijo ekološke negovalne kozmetike, kolekcijo skodelic za čaj, je obraz mnogih blagovnih znamk in s svojim bivšim možem Orlandom Bloomom vzgaja sina Flynna. In trenutno tudi ni v nobeni zvezi: “Občasno grem na kak zmenek, a trenutno je moja prioriteta moj sin. Ne iščem razmerja. Res ne.” In kaj bi oblekla na zmenek? “Recimo, da je zima in imate oblečeno res lepo perilo, pas za nogavice in nogavice, visoke škornje in obleko … Nikomur ni treba vedeti, kaj je spodaj!”


Miranda s svojo kolekcijo ljubkih skodelic za čaj

To pa še ni vse. Miranda je razkrila, da pravzaprav najraje ne nosi ničesar! “Rada si sezujem čevlje in sem bosa na travi. Ali se gola sončim. Želim si, da bi se lahko gola potapljala v oceanu, brez, da bi me skrbelo, da me bo kdo slikal,” je priznala. “Rada sem gola.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj