… izbranka, ki bo letos nosila 2,5 milijona dolarjev vreden nedrček Victoria’s Secret. To niti ne bi iblo tako presenetljivo, če ne bi Alessandra komaj 5 mesecev nazaj drugič rodila – postala je mama sinku Noahu. Alessandra je veselo novico izvedela ravno, ko je dojila Noaha – in sicer je zazvonil telefon in so ji sporočili presenečenje življenja. “Hotela sem kar zavpiti,” je svojo reakcijo na novico, da je izbranka, ki bo letos nosila ‘Fantasy Bra’, priznala Alessandra. “A ne bom lagala, bila sem tudi zares zaskrbljena, saj sem bila popolnoma v materinskem počutju.”

alessandra_ambrosio_fantasy_bra_2012

Takoj, ko ji je njen zdravnik dal dovoljenje za telovadbo, se je 31-letna Alessandra lotila dela – to je znebiti se maščobe, ki se ji je nabrala zaradi nosečnosti. Za začetek je izbrala hojo in jogo, po 2 mesecih pa je vključila še pilates vadbo in spinning za kardio vadbo, ki ju je izvajala vsak dan. Izkoristila pa je tudi čudovito vreme zunaj: “Veliko sem igrala odbojko na plaži, plavala in tekla za svojimi otroci. Pa tudi dojenje pomaga,” je dodala v smehu.

A ključ do uspeha je bila tudi zdrava in ne prekomerna prehrana med nosečnostjo; Alessandra je uživala veliko svežih zelenjavnih sokov, solat in rib, ki ga je Alessandra občasno pokvarila s pico in sladoledom: “Moja hči obožuje tortice in sva si jih delili – a le občasno!”

Do modne revije je le še mesec dni, letošnji ‘Fantasy Bra’ modrček pa bo okrašen z ametisti, safirji, rubini in diamanti, na sredini pa bo velik, kar 20-karatni bel diamant, ki se ga bo dalo tudi odstraniti. Modrček bo dopolnjeval usklajen pas, okrašen z več kot 5200 dragimi kamni. “Modrček je popoln zame. Počutim se, kot da so ga naredili zame. Zelo je romantičen,” je o luksuznem modrčku, ki so ga naredili draguljarji Long Island’s London Jewelers, povedala Alessandra. Zdaj, ko se blićža veliki dan, pa Alessandra pravi, da nisi ni nervozna: “Sem precej mirna. Na ta trenutek sem čakala zelo dolgo,” je dodala.

Nikar ne spreglejte upamo, da ne preveč kičaste modne revije Victoria’s Secret, ki se bo zgodila 4. Decembra letos, pš’redvajala pa jo bo ameriška TV CBS.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj