Milani Cosmetics je ameriška blagovna znamka s skromnimi koreninami, ustvarjena predvsem za povezovanje različnih ljudi iz okolice. Gre za mlado znamko ličil, ki se sooča z generacijo Z, ki posluša svoje potrošnike in želi narediti lepoto dostopno vsem – to je nekakšna vodilna misel in vizija blagovne znamke.

Blagovna znamka je v največji meri črpa navdih Milana v Italiji – kultura, slog, ljudje, umetnost in najpomembnejše – barve!
Vsi proizvodi so cruelty free, kar pomeni da testiranja niso bila izvedena na živalih na nobeni stopnji razvoja izdelka, lastniki blagovne znamke pa v njihovem imenu to ne dovoljuje niti tretjim osebam. Milanijev asortiman trenutno sestavlja 70% kot veganska blagovna znamka z željo, da bi kmalu postala 100% veganska, sigurno prava osvežitev na našem trgu, kjer blagovnih znamk s tovrstno vizijo primanjkuje.

Blagovna znamka je predvsem prepoznavna po rdečilih v kamnu, z optimalno dozo pigmentacije in nežnimi bleščicami, med katerimi bo vsak ljubitelj ličil našel svoj popoln odtenek.

Vizažisti po vsej državi že dobro poznajo nekatere izdelke in verjamemo, da so komaj čakali, da jih vidijo na policah DM-u. Verjamemo tudi, da bodo tudi vsi drugi kmalu našli svoje priljubljene v široki paleti z več kot 100 različnimi izdelki za ličenje. Nekatere svetovne uspešnice, ki jih najdemo v ponudbi so tekoči puder, ki je na voljo v kar 45 odtenkih po vsem svetu (trenutno imamo 12 odtenkov), rdečilo Luminoso, pečeno na soncu na italijanskih ploščah iz terakote, ki je že osvojilo srca naših strank v teh prvih dneh lansiranje blagovne znamke, super pigmentirana senčila, sijaji z bogato teksturo, pa tudi nekateri izdelki za nego kože, s katerimi je Milani dodatno obogatil svojo ponudbo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj