Naša koža obraza je vsak dan izpostavljena številnim dejavnikom, ki vplivajo na njeno zdravo ravnovesje, zato je prvi in najpomembnejši korak v negi temeljito čiščenje.

To mora biti ravno prav nežno, da ne poruši ravnovesja naravnega mikrobioma kože in oslabi kožne pregrade. Številni čistilni izdelki na trgu so do kože obraza preveč agresivni, zato je priznana italijanska kozmetična znamka Collistar razvila izjemno novost – nežno micelarno vodico Collistar, ki je zasnovana tako, da učinkovito odstrani vse vrste ličil, in nečistoč z obraza, vek in ustnic ter je ob tem prijazna do kože.

Posebna koži prijazna formula je bila ustvarjena z mislijo na kožni mikrobiom in ohranitev njegovega ravnovesja ter učinkovite kožne pregrade. Vsebuje tudi posebni naravni prebiotik Inulin, ki lahko ugodno vpliva na razvoj dobrih bakterij, potrebnih za zdravje kože. Prijazna pa ni le do kože, ampak tudi do planeta, saj je njena embalaža izdelana iz 100 % reciklirane plastike.

Klinični testi dokazujejo učinkovitost formule

Izjemna formula nežne micelarne vodice Collistar je dokazano učinkovita, saj je na kliničnih testih dosegla odlične rezultate. Pri kar devetih od desetih sodelujočih je brezhibno odstranila vse vrste ličil, pustila kožo prijetno navlaženo in čisto, pri vseh pa je popolnoma odstranila onesnaževalce.

Micelarna vodica bo vašo kožo skrbno očistila in pustila prijeten občutek s popolno kombinacijo sestavin:

  • ekstrakt magnolije in potonike, ki delujeta pomirjujoče in protivnetno,
  • betain, ki kožo pomirja in vlaži,
  • niacinamid, ki zmanjšuje rdečico in madeže ter osvetli kožo,
  • ekstrakt čaja matcha, ki je odličen antioksidant in kožo razstruplja ter
  • fitinsko kislino, antioksidant, ki se bori proti onesnaževanju.

Collistar novost je na voljo v poslovalnicah Müller po vsej Sloveniji.

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj